16 March 2013

24

Selamat hari lahir si pembuat dosa yang masih hidup di muka bumi milik tuhan ini. lagi berapa jam ikut masihi dapat hadiah istimewa seketol. anak kucing perot boroi yang minum susu ibunya telah memancutkan punai beliau ke katil aku. mungkin ada hikmah disebalik kejadian.

Kalau kat katil saje takpe jugak ini sekali dengan bantal kepala, bantal kaki, bantal perot dan termasuk juga bantal busuk aku sejak kecik lagi. redha jelah. pakej terus.

Sejak dah masuk 24 ni, arakian berfikir masa hadapan tu akan makin serius.

24 dah start bayar hutang.
24 dah start kene simpan duit betol betol.
24 dah start kene amik lesen. (lambat macam kurekureku)
24 dah start belajar masak dgn lebih tekun.
24 dah start .....................

Engkorang jawab lah sendiri. penat aku nak taip. kakaka.









WR : dan dan hari istimewa baru pasan tadi kredit tepon kong nak balas mesej ucapan. sakai betol.

69 comments:

  1. Selamat hari jadi Wadioooooooooo! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingatkan nak cakap first tadi. haha. terima kasih nagaaaaaaa

      Delete
    2. Nombor satu rupanya. hahaha. :D

      Delete
  2. selamat ultah wahai teman yang jauh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih rusaku nani. nanti datang kl ye. terima kasih lagi sekali buku buku tu :DD

      Delete
  3. 24 tahu kena start masuk kelas tinju. mungkin 24 tahun ni kau dapat bf, persediaan awal kalau bf kau tu suka pukul orang. kakaka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bf dan suami aci dak? kakaka. aku mmg nak masuk tinju senang tibai tengok ko. hahah. terima kasih adam hazin

      Delete
  4. Happy besday. Semoga murah rezeki, panjang umur, dipermudahkan segala urusan, diberikan kesihatan yg baik2, dijauhkan dr segala mara bahaya dan hasutan tipu daya syaitan laknatullah dan sentiasa dibawah rahmat Allah Taala.


    amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. mahal ucapan ni. terima kasih atas ucapan dan peringatan serta doa bro. aminnn :)

      Delete
  5. jauh aku hantar salam ultah untuk kau, wadi. dah 24 ek, ayat last sambung dalam kepala jer..dah tau dah apa dia.

    moga 24 penuh keberkatan dan bersinambung ke tahun-tahun berikut. aminnn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau kat mana jauh jauh ni? haha. insyaAllah, aminn. terima kasih bro. nanti kak ayin dgn lu belanja lah gua

      Delete
    2. lu boleh tanya gua peminat chelsea ke tidak? uh!simpang renggam kalimat putus urat aku takkan sokong, wadi. dowang adalah my enemy at the fields! haha!

      Delete
  6. eh kita sebaya beb..selamat hari lahir..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tak abis abis sebayanye. terima kasih. baby cepat sikit lahir. aku nak buli buli dia

      Delete
  7. kita da sama tua kura..mohon hadiah utk gua..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahh lu. entah bila nak datang psp nya. kalo datang aku bg bayam jela. haha. terima kasih

      Delete
  8. selamat hari tua..ekekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. engko nanti pun tua gakkkk. weeee

      Delete
  9. selamat hari jadi. bila nak kahwin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih madi. jom kawin nak? :P

      Delete
  10. slmt hari melihat dunia wadi...da masuk 24 dah..bila nak kawen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih redza. tula, kawin ni otw kot. tunggu ayah bagi lampu hijau baru jalan

      Delete
  11. happy besday oi. moga hensem sentiasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you wei. masih gagah dan hensem ni

      Delete
  12. Selamat 24, Cikgu.
    Moga segala kebaikan yang aku minta pada Tuhan reflek semuanya pada kau juga.
    Aameen.


    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih lawyer. aku pun begitu juga sampailah kita dapat berjumpa. amennn

      Delete
  13. Happy Birthday adek manis!~ Semoga dipanjangkan usia, murah rezki, lebey sabar & ceria selalu. LOVE =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you akak kurrr yg lagi comel, kecik dan manis lagi dr saya. nanti kita keluar tau tapi tak tahu bila. haha. LOVE YOU TOOOOO

      Delete
  14. selamat hari lahir Wadi :)

    24 nombor yg baik.. tahun lepas aku pun 24 juga. setelah di tolak 10 hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh. terima kasih kak. alaa, nanti sy pun tua gak. dun wori

      Delete
  15. Selamat hari kejadiannn~~ moga menjadi-jadi! Heeeee :}

    ReplyDelete
    Replies
    1. munaaaaa. hahaha. win betol. terima kasih muna gebu

      Delete
  16. selamat hari . . . dah tua pon engko ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelahh. pegi pavi dgn adik aku tak ajak pulak

      Delete
    2. ah aku dah suh adik kau ajak, dia kata kau tanak, kau benci aku katanya

      Delete
    3. penipuuuuuu. korang dah keluar baru cakap. aku tak tau korang nak keluar. hek elehh

      Delete
    4. mungkin adik kau nak menikmati detik2 indah dengan aku kot. ahhh salahkan adik kau

      Delete
  17. Replies
    1. insyaAllah, aminn. terima kasih bro

      Delete
  18. selamat pengantin baru yg ke 24!

    ReplyDelete
    Replies
    1. main main! haha. aminnnn terima kasih bapak budak

      Delete
    2. baru aku pasan aku pun nak ke 24 taun ni. muda betul!

      Delete
  19. 24 dah start kene dating makan makan dgn aku! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. engko yg kene belanja makan kan? haha

      Delete
  20. Selamat hari lahir akk. Smeoga panjang umur, keberkatan, dan murah rezeki. Cepat kahwin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dik. aminnnn atas doa kamu. insyaAllah doakan tau :)

      Delete
  21. yaye...slmt hari diberanakkan wadi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yuki. hadiah mana? yeyeye

      Delete
  22. kena belajar buat mindmap sendiri :D

    ReplyDelete
  23. hakak..selamat hari lahir :)
    *senyum dengan penuh manje kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih hanekkk. kikiki. *gelak kuat*

      Delete
  24. selamat ulang tahun hari lahir Wadi Comel. Akak lama tak bukak blog, terlambat. tapi biar lambat asalkan sempat. terliur pulak tengok kek tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wokey, terima kasih banyak kak ell. itu kek gugel je tu. kek betol takde pun

      Delete
  25. kehadapan ustazah bayam, bukan kebelakang bukan ketepi bukan keatas bukan kebawah. selamat ulang tahun kelahiran. semoga Allah merahmati hidup anda hendaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih pak lang. bila entah nak mai sini. insyaAllah dan amin atas doa itu. lu bila nak menikoh?

      Delete
    2. bukan gua tak mau menikah, tapi sebenarnya gua tak setuju sangat dengan sistem monarki.

      nanti gua ke sana, lu belanja ya chegu bayam.

      Delete
  26. gitulah retis khennn.

    dah boleh serius fikir hal kahwin. nanti ada suami boleh bawa jalan-jalan jumpa aku. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. belanja dulu baru aku ajak akak jumpa bakal suami aku :P

      Delete
  27. yezza.. semua dah lepas..
    sbb skrg dah 25...

    apapun hepi besday

    ReplyDelete
  28. hapy belated birthday :)

    boleh kawin dah hihi

    ReplyDelete
  29. Happy belated besday... 24 dah boleh start fikir masa depan dah tu.

    ReplyDelete
  30. kalau lelaki, banyak lagi nak kena tambah dlm list tu. selamat~

    ReplyDelete
  31. mat hari kejadian yea ^o^ haha

    ReplyDelete