20 December 2012

Spontaneous Thursday #21

Harini dah khamis.
Tahniah adik adik PMR. yang berjaya Alhamdulillah, yang kurang berjaya cuba lagi.
Tapi ingat,
Kita semua bakal jenazah. itu cita cita yang perlu dikejarkan.

Harini dah khamis.
Satu mende tak kemas lagi.
Jumaat dah nak bertolak.
Minggu lepas pergi camping. Minggu ni pergi rombongan.
Doakan aku kalian.
Selamat sampai dan selamat pulang kembali.

45 comments:

  1. rombongan lawatan sambil belajar ker aper, wadi?

    ReplyDelete
  2. dah-dah,p packing barang nuhhhhhhh :P

    ReplyDelete
  3. Moga selamat sampai dan selamat kembali Wadi :)




    -Nico Robin-

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn, terima kasih nico kacak :D

      Delete
  4. yg kurang berjaya tu ko ckap cuba lagi tu kene reseat paper ke ape?kahkahkah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak paham la ko cakap apa bundle =.='

      Delete
  5. kenapa blog kau sekarang nampak macam...macam...errr...macam...entah, aku tak tahu tapi nasib baik masih ada kura² comel kepala besar kat atas tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak macam apaaaa? kau yang dah lama tak datang. yelah, orang busy sekarang

      Delete
    2. sengaja sibukan diri...haha

      Delete
  6. buat keje last minute memang nikmat

    ReplyDelete
  7. rombongan kemana pulak? kalau naik bas duduk tepi tingkap ok

    ReplyDelete
  8. PMR x dapat 8A xpe, biar dapat 8A di akhirat :)

    ReplyDelete
  9. ooo..rombongan meminang eh..ko nk g pinang sape.

    assalamualaikum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. WAALAIKUMUSSALAM WHB


      ambouiii sampai tercaps lock haa teruja sangat. yukiiiiiiiiiiiiiii, ko pegi manaa? wuwu

      Delete
  10. baa~ CAK!

    wah wadi.. lu dah tempah batu nisan ke lum?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha! ini win punya komen. aku suka. sumorang akak tempan termasuk kau dan aku. takde terkecuali kan kassim punya anak

      Delete
  11. Selamat la pergi camping. bawak lebih ubat nyamuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pergi camping dah. ini pergi bercuti

      Delete
  12. rombongan sekolah
    biasalah tgh cuti pjg

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi ni rombongan warga mas berun. haiii, dah lama tak nampak anda disini. ingat dah kahwin

      Delete
  13. untung la bercuti sakan..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. elehh, nanti lu pun cuti sem sakan jugak kan. haha

      Delete
  14. have a safe and enjoyable trip, then. many people will be missing you. lotsa love. xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. i'm back. yeahhh. thanks a lot :)

      Delete
  15. Replies
    1. terima kasih kembali carlos asbestos

      Delete
  16. dah balik belum ni?? aku tanya sebab ko kan kura kura mesti lambat sikit kan.. kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. jahattt! haha. dah balik la sengal. kau yang lambat. tumbuk kang

      Delete
  17. last camping darjah 6. kau gila? jeles gila kot dengan kau sobs sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tak gila, kau yang gila ni kot. haha

      Delete