17 December 2012

Femes

Kalau dah femes,
Aku buat tak kenal kawan kawan sekolah rendah.

Kalau dah femes,
Aku buat tak kenal kawan sekolah menengah.

Kalau dah femes,
Aku tak kenal kawan kawan sekolej.

Kalau dah femes,
Aku buat tak kenal kau, kau, dan kau.

Kalau dah femes,
Aku akan kenal dengan golongan yang femes saja.

Kalau golongan tahu mengutuk tapi taktahu cerita apa,
Golongan ini adalah tahi.

Ya, tahi.





51 comments:

  1. ya, cokie monster dah femes mane nak makan biskut marie...nak makan famous amous...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? kesian biskut marie. tapi aku suka biskut marie lagi

      Delete
  2. berani la ko buat2 xkenal aku..
    berani la..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ewahh. ni retis lagi sorang ni. haha. tak emo cakap je

      Delete
  4. jangan marah aku wadi. sobs. :(

    ReplyDelete
  5. Itu sebab la Allah tak bg kau jadi femes. belum pape dah nak lupe membe. kahkah. manusia selalu buat salah wadi. bawak2 la bersabar

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh, aku tak penah mintak pun nak jadi. aku dah biasa dgn mereka selalu jahil tentang aku. so, aku tak kisah pun. hee

      Delete
  6. Replies
    1. aku tak marah la. nak up entri ni pun aku nak tergelak tau. haha. adehh

      Delete
    2. Kalau golongan tahu mengutuk tapi taktahu cerita apa,
      Golongan ini adalah tahi.

      Ya, tahi.


      setuju
      wadi. kawan aku dlm fesbuk.twitter.blog.hengpong. bibiyem.waksap.viber.line semuaaaa kawan maya.blogger. only. bai

      Delete
  7. walaupon aku tak femes dan bukan sesapa, aku tetap buat tak reti dengan kawan tadika, sekolah rendah, menengah,kolej..buktinya aku tak approve depa add aku kat fb..hehehe..

    aku malu sebenarnya..kehkehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya dulu sumaorang tak tahu aku ada blog. yg tahu pun kawan alam maya je dan segilintir kawan yg rapat. tapi pesbuk yg telah mengkantoikan blog aku. wuwu. salahkan pesbuk. tak guna

      Delete
  8. rasa nak taboh je kalau ada manusia cengitu,masalahnya memang ada....bio la depeeee,meh kita kawan dua,kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan tapi tak jumpa lagiiiii takpe kan onie? hihi

      Delete
    2. tapeeeeeeeee,dalam ni pun okay dah aihhh :D

      Delete
  9. gua tahu lu mesti tegur jgk gua even lu da femes..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gua tetap tegur lu tapi masalahnya tak jumpa lagiii. haha. ahhh, persetankan femes itu

      Delete
  10. ohh tapi yg penting aku tak kan femes heheh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku lagi laa tak pernah femes :(

      Delete
  11. owh.....anda femes pasal tu anda tidak kenal saya ngeh ngeh ngeh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah, kak nong dah jumpa lu kannnn. belanja cepat. haha

      Delete
  12. kalau aku femes, 1st thing aku buat pergi umrah. haha baru nampak baik

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa, nape la aku tak terpikir. kau ni. haha

      Delete
  13. Fuh.. Nasib tak femes.. Hehe.. Harap tak termasuk golongan tahi tu.. Gile busuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan masuk golongon tu. baik diam je

      Delete
  14. aku baru nk buat apa yg kau tulis ni,hhahaha

    ReplyDelete
  15. bila retis melontar kata, tepuk tangan hoi..

    ReplyDelete
  16. ok gak femes, leh kaya raya, leh kawen dua... Ehhhh

    ReplyDelete
  17. hahahahha..tahi pun keluar.hakhakhakhak

    ReplyDelete
  18. kalau dah femes kencing pun dah berdiri.

    ReplyDelete
  19. walaupun ia tahi, tapi tahi kalau dibuat sup ayam sedap juga rasanya. tak begitu? ahhhh ayat tahi apa aku gune ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau penah la makan sup ayam berperisa tahi? :O

      Delete
  20. mudah lupa ni.. femes adalah mainan dunia. Tapi entah kenapa.. begitu mudah untuk lupa...


    jgn kita risau kan.. hidup ni kan umpama roda.

    sekarang mungkin di atas.. mana tahu roda berputar.. ada masa terlanggar tahi.. eh?

    :)


    -Nico Robin-

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau ni kot nico penah terlanggar tahi. haha

      Delete
  21. WADI! TADI AKU BUAT REUNION SEKOLAH RENDAH! KAWAN AKU RAMAI MAKIN LAWA WEI! :)

    ReplyDelete
  22. ada lawa macam AKU tak?







    nak caps lock jugak. hahaha!

    ReplyDelete