21 November 2012

KLWRF 2012

Itu hari aku ada bilang pegi rombongan. tapi malang takdak sesiapa yang belanja aku ais krim. kempunan gila aku. boleh tahan juga festival ni. aku pergi hari sabtu. mula mula sekali konpius nak turun dimana. sebab public transport masing masing dekat. masjid jamek-pasar seni-stesyen ktm kl untuk pergi ke dataran tu. aku tekad mahu turun di stesyen kl.

Bila aku dengan member dah sampai masing masing nganga. mana pulak jadah dataran merdeka. kami pun mengambil keputusan untuk bertanya sorang makcik ni. pesyen baju dah macam orang urban tapi nak jalan ke dataran tak tahu. kau memang looser wadi. rupanya kene menapak dari stesyen kl ke dataran. ouhh goshh! nasib aku tak semput. tapi aku ok je kene jalan kaki. dok bayang macam jalan kaki di dubai padahal kl je pun. haha.

Dah masuk dalam library tu aku macam orang tak tentu arah. banyak GILA buku buku. warghh! nasib aku letak duit sikit je dalam purse. " letak RM800 pun mau tak cukup ni. " kata nadia mohaniz. marilah tengok gambar. malas pulak aku nak menaip. cekidautt.

booth ZSM. jaga jaga bro ni single. nak masuk line gua boleh tolong ejas
ini vintage style. serius aku suka gila. ada bro tu siap bagi name card kalo nak buat
ini dakmie tengah perfom
booth terfaktab. masa ni aqram pegi mana entah
gadis ganas telah membuka purse untuk membayar
Banyak jugak booth booth penulisan indie lain. dan aku pun dah terserempak dengan ramai penulis cuma segan la nak pi mintak sign dengan bergambar. aku jenis pemalu nanti tangan sejuk sejuk pulak. haha. disebabkan aku bawak duit seketul je maka dapat beli yang ini sahaja :

buku paling lejen yang memang aku cari selama ni dan hasil pujuk rayu pert

kredit gambar : Bro Kacak

Masa dalam bas, aku baca mat jan ni ketawa mengelekek sampai ada uncle cina tanya " you ni baca buku tentang 'jongkang jongket' permainan tu memang lawak ke? " aku lagi kuat terbahak. 








WR : nanti aku review. dari hari tu lagi nak review review.  pukul wadi pukul!

37 comments:

  1. pelaq tu something yang berharga pada seorang lelaki. siyes itu yg lu maksudkan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah. aku dah tukar. tak kene dengan ayat. hahaha. maceh pirangg. muahhcu

      Delete
  2. lain kali bawak dua tiga ketul...bukan je buku aiskrim pon ko buleh beli

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. lu dok dalam uni hutan tu diam diam

      Delete
  4. maknanya duit seketul tak cukup nak beli eskem

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan. eskem tu duit orang lain. haha. takdak sapa nak belanja

      Delete
  5. eleh, bukan nak belikan aku satu

    ReplyDelete
  6. penulis indi..memang penulisan dorang best2 sebenarnya kan?hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye, best juga sape yang berminat jelah :)

      Delete
  7. poster vintage tu mmg setail nak beli,tgk duit. errr.
    rugi betei tak pi hari sabtu. *hantuk kepala kat dinding.
    mohon review buku tu,harus, wajib! Kalau tak gua panggil geng kasi pukul! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. ko pegi ahad kan? padan muka. kalau tak akak dah belanja makan

      Delete
  8. gua da jatuh cinta ngn jargon books..aritu gua rembat 3 buku kt situ saje..sbb publisher lain da familiar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gua minat semuaaa. tapi duit tak cukup nak beli semuaaaa publisher. wuwu

      Delete
  9. weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,syoknyaaaa...teringin nak p :'(

    ReplyDelete
  10. ais krim mana hoii?
    nak makan dengan orang popular je, yelah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu tak belanja gua kan? dah jumpa buat buat lupa pulakkk.

      Delete
  11. menapak itu bagus. seribu langkah sehari sihat beb..makin kurus lar lu.

    awal sehari jer kau sampai dari aku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, memang pun. kalau tak dah lama aku mintak belanja dgn kau dgn kak azreen. haha

      Delete
  12. tak gitau pon nak gi sana..hermmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouhh, tapi bukan kau jauh ke? sorii.

      Delete
  13. Salam perkenalan :)

    Jom join Give Away dot my. 10 domain bakal di hadiahkan percuma. Easy n simple saje

    http://www.khairul-zamri.com/2012/11/give-away-dot-my.html

    ReplyDelete
  14. tak ganas pun buka pes tu...koyak pes tu baru ganaz haha

    ReplyDelete
  15. Takde sapa nak suruh awak ejas ke bro tu. Apa kata bro tu ejas ke awak je cik kura?

    ReplyDelete
  16. bukan main melenting lg badan lu wadi. auwwwww. haha

    ReplyDelete
  17. woi woi hang pi tak habq. ceq pi hari ahad la tapinya

    ReplyDelete
  18. gua punya zine bila ntah lu nak review nya.

    ReplyDelete
  19. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
    done follow ya, sudilah follow ya...tinggalkan jejak kat sini

    ReplyDelete