29 April 2012

Separuh Bebas

Assalamualaikum


Setelah berhempas pulas 3 bulan 9 hari maka selesai sudah sesi perjalanan persekolahan aku. rasa biasa je bila dah habis belajar. sebab perjalanan masih jauh. aku makin lupa pulak dekat blog berabuk ni. dah rasa apa pon aku tak tau.

Jumaat lepas habes sudah praktikal. kalau nak tahu pengalaman praktikal, lu orang pandai pandai la cari dekat list. next station, aku dapat keje ditempat lama sementara tunggu grad ni. alhamdulillah, owner ingat lagi kat aku. start masuk selasa depan. sibuk lagi kau cikgu.

aktiviti terakhir disekolah. amal islami compeition

Semalam, lepak dengan ex-rumate kemain sakan pegi berenang. second time masuk pool. before ni dengan member member sekolah masa form 6 dekat pahang. dah sampai tu, pelan pelan terjun cara sopan. dah masuk air, sakan buat aksi jenis renang kodok dengan itik. ahh dulik. comel jugak kalau berenang tergetik getik macam itik kurus. kahkahkah.

Kira dah ada geng nak renang, boleh la wiken pegi pullman putrajaya sana. itu pon kalau tak busy la. murah je beb masuk sorang RM2. kalau sape takde baju renang ada disediakan tapi berbayar RM10. tapi rugi kalau pegi tiap minggu pastu kene sewa lagi baju. baik beli terus baju renang muslimah. tak silap RM180. itu pon kalau hangpa suma rajin nak swim la sampai legam muka.

ni tag masuk pool. gua tahu jenis tangan tak bape nak gemok

Hah, tunggu apa lagi. pergilah berenang walaupun nampak seperti itik berjalan diatas sungai. 







WR : aku tak penah mandi dekat sunway lagoon even banyak kali keluar masuk sunway piramid

49 comments:

  1. nk itot..!
    len kali nk pegi ajak meyh :p

    ReplyDelete
  2. best la kn, moment da brsepah~ ^^

    ReplyDelete
  3. boleh jadi cikgu renang la kepas ni

    ReplyDelete
  4. nakkk. nakk. kite nk join berenang.. kite ada legging ungu buat seluar swim otteyyyy. haha

    ReplyDelete
  5. nasib baik pakai kurung tak sama ngan anak murid..klu tak confirm tak dapat dipastikan yang mana satu cikgunya..huhu

    ReplyDelete
  6. umpama itik pulang ke reban, puas berenang menanti waktu untuk digulai kahkahkah

    p/s : mintak admin supaya lebih sasa fizikalnya pada masa akan datang. t.kasih

    ReplyDelete
  7. @Wanie Suhaini
    kann? tak tahu cane nak simpang ngah :D

    ReplyDelete
  8. @kura
    aku pon muat seluar legging ko tu gilee. hahaha

    ReplyDelete
  9. @delarocha
    hihi. kann? kecik sgt cikgu dia

    ReplyDelete
  10. @Anonymous
    jahanam punye anon. jaga ko. aku semelih hidup hidup. haha

    ReplyDelete
  11. @Anonymous
    aku malas nak tunjuk badan sikpek aku ni ja :P

    ReplyDelete
  12. swimming pool kat umah aku 3 ringgit je masuk..apesal sane mahal sgt..haha

    ReplyDelete
  13. @Ym.Bundle
    boo boo. jeles letteww ko murah seringgit je. haha

    ReplyDelete
  14. tangan lu macam tangan akak gua lah wadi ao

    ReplyDelete
  15. kalau kena lempang dgn tangan tu boleh koma ni haha

    ReplyDelete
  16. jari mcm ni yg sedap ni beb
    hahaha

    ah,bkn best mandi sunway lagooooon
    eh,jom g?haha

    ReplyDelete
  17. sunway lagoon buat aku cam nak nanges..waaaaaaa..tanak pegi dah..seram..hehe

    ReplyDelete
  18. comey betul bebudak sekolah ni....

    ReplyDelete
  19. cikgu ! ajarkan saya berenang :)
    *buat muka mintak penampaq*

    ReplyDelete
  20. @Abang Zam
    ok lah akak lu bang zam. kirim salam eh

    ReplyDelete
  21. @syafiqakarim
    ko nk buat ape dgn jari aku? jgn mcm mcm woi

    ReplyDelete
  22. @Aween Md Zahir
    jangann. pipi ko gebu renn. haha. syg pipi eihh

    ReplyDelete
  23. wadi berenang bukan macam kure2 ke? hahaha.. ;P

    p/s:
    jeles cakap je lah jeles..

    tutup buat sementara waktu..

    memang lah nanti bukak juga balik.. hahaha..

    ReplyDelete
  24. errr kurusnya tangan hahahaha... slmt malam cigu.. kerja rmah semua dah siap :P

    ReplyDelete
  25. best. lain kali pelawa awal sikit

    ReplyDelete
  26. aku berenang kat pantai je

    free je weh

    baju pun xyah sewa

    hentam je

    ReplyDelete
  27. Hahahaha senang ja berenang :p

    ReplyDelete
  28. aku tak pandai berenang..err

    ReplyDelete
  29. gambar dlm pool? hehehehhehee

    ReplyDelete
  30. huarghhh......xpndy bereng maa....
    tp paling terror men selamselam kepla dlm air.. ha3 xp

    ReplyDelete
  31. haha. Sama lah kak. tak pernah lansung mandi sunway lagoon even every wiken jalan-jalan kat sunway pyramid. kehkeh :D

    ReplyDelete
  32. Wa'alaikumussalam...

    ustazah yang sakan... :D

    ReplyDelete
  33. hehe, nnti nak update pasal swimming gak la..:)

    http://memories2dream.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. bagus pi berenang tu. sport yg aku paling minat

    ReplyDelete
  35. wah, best tu.

    teringin nak pergi jugak

    ReplyDelete
  36. aku tak pernah tengok punsunway piramid walaupun dah bertahun di ibukota.

    ReplyDelete
  37. ala tak reti berenang macm mne tu??

    ReplyDelete
  38. lu pandai berenang eh dik? boleh ajar gua nanti. hewhewhew. kau tak cukup makan apa? tangan keding wey.

    ReplyDelete
  39. wadi pi memane bukan nak roger saya! tak aci!

    ReplyDelete