11 December 2011

Tadika #11 - Sibuk Lagi

Assalamualaikum


HAIII. uihh, gila semangat aku membukak blog yang sekian lama. kahkah. ok, stop it. pertama tama kalinya, aku nak mohon ampun, maap, salah dan silap sebab lama pulak tak update. lagi satu, folower aku makin bertambah sejak entri si kembar busuk aku ni. konon pujaaaaannnn la. ingat aku nak belanje? kahkah. tunggu kau turun langit bangi baru aku kasi. 

TERIMA KASIH ANDA ANDA. GUA LEP ULOZZ

Yang kedua, sekarang ni aku sibuk dengan pertukaran tadika baru. dulu yang mane aku keje ni dah tuka cawangan serta bos baru. so, keje keje mengecat tadika, menghapus kira barang lama, mengemas tadika serupa mengemas ladang kelapa sawit giat dijalankan.

Kau paham paham jelah keje nak renovate rumah memang amik masa yang lama. nasib baik aku just tolong sikit sikit dan akan resign 27hb ni.

Tadi petang, aku bersama member rumate pegi promote tadika baru ni dekat orang orang ramai. aku dah la pestime buat keje keje macam ni. mula mula tu macam canggung pon ade. dengan pakaian selekeh macam orang gila. dengan niat tekad, dengan tangan sejuk sejuk hambat jelah.

" makcik, ni tadika kami yang baru. nanti datang la open day 17hb ni "
" emm, bang. nii emmm " *tangan ketor ketor serupa pakinson tahap 8
" encik, flyers ni. teheee *kerang busuk "






WR : gua memang terus sakit pakinson bile jumpa dengan laki yang kurang kenal

39 comments:

  1. agak2 tittew nie boleh lagi tak belajar kat situ? ngeh3

    ReplyDelete
  2. Dgn aku agk2 ko parkinson x?hihi

    ReplyDelete
  3. @Samad
    boleh sanat sanat. haha *muntah ijoo

    ReplyDelete
  4. @wajibtayang
    takot aku masok wad icu je acap. haha

    ReplyDelete
  5. aku nk daftar masuk gak laaa

    ReplyDelete
  6. @Koyuki
    jom yukii. aku book special tuk kau

    ReplyDelete
  7. sudahlah kau kak wadi
    sandiwara.

    haha. gurauu :D

    ReplyDelete
  8. apa guna ada blog kalau tak promote?

    ReplyDelete
  9. haha
    dan dan parkinson,
    itu sebenarnya tengah tahan keterujaan kan

    ReplyDelete
  10. agak agak kau kalau jumpa kurazubir gigil tak wadi?
    hehe..

    ReplyDelete
  11. ah kau wadi. xkenal dek untung... berkira dgn ADIK sendiri. Ewahh. hahaha

    ReplyDelete
  12. @ayuyuuu :)
    haha. aku kan suke bersenda senda

    ReplyDelete
  13. @monologtinism
    aku tak tahu nak kategorikan cane. haha. duadua ade kot

    ReplyDelete
  14. @alien
    betol bai. bukan dan dan malah dengan dengan

    ReplyDelete
  15. @kura
    kau ADIK TIRI gua. memang berkira. haha

    ReplyDelete
  16. patutnya ko ajak aku, aku suka edar2 flyers ni

    hehe

    ReplyDelete
  17. @Abang Zam
    mohon cari pesbuk gua kalo lu nak bang zam

    ReplyDelete
  18. @Lea Isnawi
    kau macam nak dtg bangi sini kak. wuwu

    ReplyDelete
  19. muhammad ali dulu peninju hebat tapi skang ni pun pakinson gak..utk lu rilek arrrr hahaa

    ReplyDelete
  20. @Waqheh
    sikit lagi kot bro waqheh. haha

    ReplyDelete
  21. hahaha.
    parah ni parkinson sokmo :D

    ReplyDelete
  22. Gua nak apply la tadika Lu, cadang nak amik upsr kat situ, boley? paper Julai

    ReplyDelete
  23. nampaknya bertamabah lg la popeye
    kat tadika tu nanti

    ReplyDelete
  24. kitew nak masuk tadika balik boleh tak?hehe

    ReplyDelete
  25. jangan lupa ajar budak2 berpantun..

    "dua tiga kura berlari..mana nak sama di kurabelang..."

    ReplyDelete
  26. parkinson kau tuh ada ubatnya,Wadi.

    kau jumpa aku jer..haha

    ReplyDelete
  27. tadika ? rindunye lah nak jd budak tadika balik , haha ,

    ReplyDelete
  28. DONT CALL ME ACAP!!!MENCIKK!!!

    ReplyDelete
  29. dah lama tak masuk tadika,teringin pula mlm2 buta ni.hehe

    follow sini^^

    ReplyDelete