29 December 2011

Suke La Gak

Assalamualaikum

Kau tahu kenapa aku suke, SUKE LA GAK bile balik rumah? semua orang suke balik rumah kan. aku pon sama. antara sebab menjadi pilihan aku :

  1. Perkumpulan adik beradik. yang mane ramai tu akan menjadi riuh rendah
  2. Tolong menolong antara satu sama lain.  termasuk tolong mengepau juge
  3. Mendengar radio hot dari pagi sampai ke malam. memang higher punye volume wa cakap lu
  4. Baju baju akan penuh didalam mesin basuh mahupun didalam bakul baju
  5. Makanan yang superb terbaik dari ladang

DANN

The other special case aku SUKE LA GAK bile balik rumah ialah :




WR : agak suke. wakawakawa

45 comments:

  1. amboi...boleh tahan gatal
    cikgu bayam nih

    kahkahkah

    ReplyDelete
  2. suke rumah bujang ke padang sbnrnye ni?

    ReplyDelete
  3. haha
    kalau akak jadik kau, akak tak mau dah duk rumah lain..

    ReplyDelete
  4. ooo~~suka skodeng orang sebelah eaa...gatai rupanya..heee

    ehh bab baju berlambak tue mmg best,rasa mcm meriah ja

    ReplyDelete
  5. @Päk Läng
    kahkahkah. gatal diam je pakcik. wekk!

    ReplyDelete
  6. ade bdk umh aku x suke blk umh kot.ape punye penyakit da....

    ReplyDelete
  7. @wajibtayang
    terkenan kau kot tak suke balik umah

    ReplyDelete
  8. @hani
    huyooo. akak lagi hebattt. hahaha

    ReplyDelete
  9. @si ngokngek
    sekali sekala aku gatal dik. kehkehkeh

    ReplyDelete
  10. apa ni gatal sangat ni hah?
    mohon alamat

    ReplyDelete
  11. Kalau aku org bujang sebelah rumah tu, aku mesti fikir taman aku tu 'keras'. Seram. kah kah kah.

    ReplyDelete
  12. T-junction utk kau catwalk, control ayu & test market tu wd, semoga cepat bertemu jodoh, haha

    ReplyDelete
  13. 2x5 jugak la kau ni...keh3...gatal!

    ReplyDelete
  14. wadiii..

    ko lagi kemainnnnnnnnnnnn


    dok mengusha lettew...


    eeeii.. gatai.. ;P

    ReplyDelete
  15. umah ko ada kosong ag takk ??
    aku nk numpang !
    cmbesh je,,ngee ~!

    ReplyDelete
  16. ahahah...port baik la rumah kau tu..nak pegi!!!!

    hihi

    ReplyDelete
  17. ko bersukan ke? tak nampak macam badan orang bersukan pon

    ReplyDelete
  18. @Pett Suhaimi
    keras kenapa bro? kau jgn main main. haha

    ReplyDelete
  19. @Anonymous
    AMINN. kemain banyak jodoh aku weh. kahkahkah

    ReplyDelete
  20. @Faaein Talip Roy
    usya curik curik je kak. tak berani depan depan. haha :P

    ReplyDelete
  21. @Koyuki
    yuki 2x5 gak kau. haha. meh meh

    ReplyDelete
  22. @Dorky Guy
    aku tetiap hari bersukan dgn membaringkan badan diatas tilam

    ReplyDelete
  23. hamboi cikgu ni,cuci mata eh?hehe

    ReplyDelete
  24. eh, ada dua bujang tang tang.
    apa lagi, tak reti reti nak taarufkan kat aku satu?

    hahahahahaha!

    *komen ini sungguh menggatalkan*

    ReplyDelete
  25. amboiiii....ni mesti kuar umah melaram abes!

    ReplyDelete