25 August 2012

Mahu Pos

Sejak kebelakangan raya ini, makin lupa aku nak update. ini semua bahana raya. ya, salahkan raya kerana sebab beliaulah aku lupa daratan dengan asyik memakan tanpa henti dari pagi sampai ke malam, sambung subuh sampai ke subuh esok pagi.

Sampaikan raya kedua, perut aku mengalami kesakitan amat dahsyat sekali iaitu gangguan sakit perut keluar masuk tandas sebanyak 7 kali ye sedara. ini amat menyakitkan. aku lupa nak tanya kenapa tak genap kan 10 kali je.

Duit raya boleh tahan juga aku kumpul. tak sampai la ratus ratus. aku ni dah berumur cuma belum kahwin saje mestilah dapat bukan. anda pula bagaimana?

Ouh ye. sebelum terlajak lebih lagi aku mohon kepada komentar-komentar yang bertuah di entri raya aku sebelum ini sila pm alamat anda ke PAGES KURE GANAS dengan kadar segera. mereka adalah :

  1. yang malas sampah melambak melambak
  2. robot comel la gak
  3. ayu si jiran tapi tak penah jumpa
  4. ngok ngok buntal
  5. ana ente antum
  6. kak pain yang saje buat buat busy
  7. iqa si invisible women
  8. adam retro jaya


motip? ini tudung bawal berbelit birat







WR : taknak bagi gua duit raya? bukan apa, gua nak pass kan dekat budak budak tadika je. gahaha

41 comments:

  1. wah.. tak sia-sia saya datang memekak ari tu..

    hahaha.. nak duit raya?

    boleh...




    boleh blah!.. hahaha.. ;P

    untuk bebudak tu je bleh.. tapi tunggu koje lah.. kehkehkeh..


    p/s: salahkan raya plak.. dia yang buat2 busy.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedekkkkkkkkkkkkkk. salahkan akak dan raya gak. haha

      Delete
    2. hahaha.. ceh~..

      duit raya jgn lupe anto sekali.. ;P

      Delete
  2. baa~ CAK!!

    lari berganti-ganti ke toilet ke? kah~kah~kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah. siap lari baton dengan 4x100 meter ala kassim. haha

      Delete
  3. aku kene bagi lagi ke nih..

    #jadah yang malas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah. ko tunggu je gemok. aku dah siapkan

      Delete
  4. Singgah sini...done follow...follow sy blik ea www.cfuad.blogspot.com...salam aidilfitri utk awk sekeluarga

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah. salam aidilfitri juga

      Delete
  5. buntal?kejam amat!

    kak saya comel pun budak budak jugak comel mcm budak tadika jugak
    selit lar seratus-dua dlm kad..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi, kemain duit raya serat dua rat. apesal tak mintak riban riban je

      Delete
  6. Haha, kak? Jiran ke? Jiran ke? Hihi. Love you lah!

    ReplyDelete
  7. Ahaha. Juara rupenye saya. Chempionn!!

    ReplyDelete
  8. Tapi saya takde fb. Twitter pon takde. Cemane nak kontek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau ni banyak pulak takdenye. duduk zaman flinston ke ape. emel ke gua dekat wadhi_muhic89@yahoo.com

      Delete
  9. yeay dpt kad raya yeay yeay yeay! lompat katil.

    p/s: duit raya jgn lupa.
    xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau ni lagi satu. tak abes xoxoxoxo beribu riban. haha

      Delete
  10. hahaha salah kan hari raya pula.

    aku keluar duit raya adalah (orang kata pelaburan)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab lu banyak anak buah kot, tu byk pelaburan. gua pon anak buah lu kan? kan?

      Delete
  11. salam lebaran wadi weiiiiiiiii.... :D

    ReplyDelete
  12. umur layak dapat 2 anak pun, orang kasi duit raya lagi...ambik jela sementara menganggur ni...

    ReplyDelete
  13. hehe..xsangka plak gua dapat..gua maen2 je ari 2...hehe..

    gua da rply kt emel lu..gua xde fb..haha

    ReplyDelete
  14. face to face la woiiiii kt sec 7!
    hahaha


    nak duit raya kakkkkk

    ReplyDelete
  15. eh. nak tanya gak nape tak genap.
    selmat hari raya wadi

    ReplyDelete
  16. nak mintak gak duit raya kat sini ;P

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya wadi. hamboi aku pun kemain perut memulas, cirit weh. haih.

    ReplyDelete
  18. Eid Mubarak Cikgu. Tahun ni aku sesen duit raya pun tak dapat. tak pelah, asal dapat makan kuih raya. syukur alhamdulillah. hehe

    ReplyDelete
  19. hye lama tak BW...
    ape khabar blogger...
    -----> rugi la raya ke dua dah sakit perut.tak dpt mkan sdap2

    ReplyDelete