08 July 2012

Sayang

Semalam, aku bersama rakan rakan pergi ke mall yang baru di hujung shah alam. boleh tahan juga mall ni. aku rasa macam ada di mexico city centre pula. siap dengan pancutan air air yang berwarna warna di luar mall tersebut. sebelum menunggu wayang spiderman berlangsung, aku dan rakan rakan pergi merayap dari satu tingkat ke satu tingkat.

Masuk ke kedai kamera dan handphone jenis brand mahal tak hingat. macam biasalah tipikal-malaysia-yang-kurang-berduit hanya tengok stuff stuff yang baru, hanya mencuba disitu sahaja. aku pun pergi di tempat handphone yang baru keluar. mungkin rasa kebatakan sikit terserlah. dok usya usya handphone touchskrin sony yang latest. berdepan dengan aku pula sekumpulan mamat mamat yang entah datang dari mana.

Belek punye belek handphone sekali........

'pappp'!

Dan dan handphone tu jatuh dari tempat pemegang asal. dan aku terus melatah,

'ouh sayang kau jatuh'

Aku terus buat buat kaver belek handphone lagi depan mamat mamat tersebut sambil tidak mengangkat muka. kemain panas pipi aku kalah pemanas air.

Tengah belek belek tu, aku terdengar mamat tersebut gelak sopan.

'hik hik hik. ouch, sayang terjatuh.'

Aku angkat muka dan terus blah pergi di tempat handycam pulak.

34 comments:

  1. hek elenn..melatak ko wadi..tak ganas langsung..ekeke

    ReplyDelete
  2. hahaha,kne perli pulak ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula pasal. malas nak balas balik

      Delete
  3. patut kau terus angkat jer handphone touchscreen tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat nak buat centu antu tapi nanti tempat cek tu bunyi pulak

      Delete
    2. aku bukan suh kau gi rembat natang tuh, aku suh kau gi beli. haha

      Delete
    3. ouh, cakap biar bersuluh antu. haha. bak duit kau aku p beli skg

      Delete
  4. hahaha...nasib melatah yang tak keluar ayat bukan2...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee. kire sayang dah cukup stedi tu

      Delete
  5. sayang sayang sayang aku sudah berpunya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau memang dah berpunya. tahniah. mohon jemput kenduri

      Delete
    2. kota masih ada bnyk:P
      hahahaha

      Delete
  6. space u8 kah? atau setia mall?

    ReplyDelete
  7. gua ingat lu ganas kak
    rupanya macam kakak gua je

    kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. gua ganas sebenarnya bang. itu ayat dan dan je terkeluar. haha

      Delete
  8. hhaha melatah ke...hehehe
    apa la lelaki tu pikir..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. spontan je tu sebab nak tahan handphone dari jatuh. hee

      Delete
  9. ow..wadi rupanye yang melatah tuh..hahaha...

    ReplyDelete
  10. bukan gelak mintak penampar ke

    ReplyDelete
  11. melatah mcmnie dijangka boley mencairkan hati para makwe. kih3

    ReplyDelete
  12. alamak..mamat tu terperasan la pulak..adoii

    ReplyDelete