26 July 2012

kenapa gua tak update lagi pasal puasa. ini sangat konpius

35 comments:

  1. ko belum start puasa lg kot hehe

    ReplyDelete
  2. nak kira berapa orang komen kat sini nanti..hahahaah..DISKRIMINASI:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dua puluh lima...hahahaha...
      kita bilang lagi nanti!!!

      Delete
  3. dalam pikiran gua berkata lu belum puasa lagi..

    ReplyDelete
  4. cikgu sibuk layan anak murid kut.

    ReplyDelete
  5. satu makhluk aneh? post la..salam ramdhan :)

    ReplyDelete
  6. sebab wadi kekure tak start2 pose kut.. yelah.. dia kura-kura yang tau makan aje.. haha..

    oit.. ini bukti wa tak sombong.. busy tu adalah.. ;P

    ReplyDelete
  7. sebab lu tak puasa lettew~ :P

    ReplyDelete
  8. lupa ke dah puasa?hehe

    ReplyDelete
  9. bahaha. konpius jugak, org lain kemain dah post buka puasa apa. kau belum lg.

    ReplyDelete
  10. lu tak puasa la tu.kan kan kan?
    cepat mengaku. HAHA =D

    ReplyDelete
  11. sbb ko baru nak belajar puasa kan..
    tau dah

    ReplyDelete
  12. ni pesen nak tggu apdet raya terus kan ? kihkihkih

    ReplyDelete
  13. aku apdet ala kadar je,haha....salam ramadhan beb :D

    ReplyDelete
  14. ini kira update la ye dak?

    ReplyDelete
  15. kenapa lah aku yang jadi makhluk aneh tu?
    salam ramadhan ^^

    ReplyDelete
  16. Salam jenguk kak WadiKuRede,
    lama tak usha dia :')

    ReplyDelete
  17. baa~ CAK!!

    byk posa x ganti lettew~

    ReplyDelete
  18. mungkin ko saje kasi gempak..kehkeh

    selamat..selamat berbuka puasa.. :)

    ReplyDelete
  19. awak mesti salah seorang penulis yg hebat.

    ReplyDelete