05 April 2012

Spontaneous Thursday #16

Assalamualaikum



Gua memang failed kalo iron baju kemeja ayah. sane dah gosok, belakang berkedot. sini dah licin kat poket komot.
aqgryhejuikhklph



30 comments:

  1. eh kak,samalah kita,paling fail okay.haha

    ReplyDelete
  2. gunalah Downy bila bilas kemeja ayah kau nanti. senang nak iron bila dah kering. :)

    ReplyDelete
  3. @ghost writer
    hihi. mohon belanje seketul downy antu

    ReplyDelete
  4. seketul sajer? salari kau kan lumayan, bahkan bukan seketul tapi malah lebih banyak kau leh hadiahkan utk ayah kau. :)

    ReplyDelete
  5. da bley beli iron steam la adek manis ^^v

    ReplyDelete
  6. @ghost writer
    haha. jahat la kau antu. yelah, aku gune daun aku je

    ReplyDelete
  7. @Samad
    tula. ahhh, gua akan berusaha keras utk tak komot komot lg

    ReplyDelete
  8. jangan merungut, baik berlatih lagi supaya mahir kehkehkeh

    ReplyDelete
  9. @Telor Power
    hihi. tak. gua tgh berusaha menjadi mahir

    ReplyDelete
  10. lu iron stail p.ramlee iron kot.mcm dlm cerita seniman bujang lapok

    ReplyDelete
  11. baju kurung lagi payah rasenye

    ReplyDelete
  12. tak boleh jadi anak dara. jadi anak teruna la wadiii. eh! hahaha

    ReplyDelete
  13. baju kurung sendiri pun aku fail apatah lagi kemeja ayah. huhu

    ReplyDelete
  14. macam mana nak dapat laki ni woi. mohon masuk kelas iron baju

    ReplyDelete
  15. iron tu yg salah..bukan kamu :-)

    ReplyDelete
  16. bukan takat ko je..aku pon fail sbb tu la aku malas gosok baju *haa yg ni mmg alasan!!

    ReplyDelete
  17. serius wa terer bab iron iron ni.
    tp mak wa selalu xbg wa iron.
    mana tak nya,baju tidur pun wa iron dekat 2jam.dem.

    ReplyDelete
  18. aku teror iron wehhh

    ini berkat aku keje kat dobi dulu

    so, kalo ko nak pandai iron gak

    g keje dobi nuu

    ReplyDelete
  19. kehkehkehkeh..aku pon fail..nasib bini aku yang gosok..

    ReplyDelete
  20. dulu fail jgk..lelama terer arrr...

    ReplyDelete
  21. baju itu bermasalah atau yg seterika itu bermasalah

    ReplyDelete
  22. Wa'alaikumussalam...

    Bahahahaha....sila belajar dari sekarang...sebab nanti dah nikah, jangan duk mengamuk koyak kemja husband pulak...hahahahahahaha

    ReplyDelete
  23. pernah sekali gosok baju ayah, pastu terbakar. baju koyak. susah gak nak dptkan kepercayaan emak balik, yg ayah rilek je. haha

    ReplyDelete
  24. teringat zmn kakak2 aku kena berleter sbb iron baju ayah aku tp tak berapa nak jd...haha...baju aku sng ja, tak iron pun tak apa...kalau iron, itu satu kelebihan...haha

    ReplyDelete
  25. practice makes perfect...hee~

    ReplyDelete