07 April 2012

Sakit jiwa

Assalamualaikum


Aku ade masalah jiwa dari minggu lepas lagi. sebenarnya aku nak masuk contest. ade dua kategori. satu berdasarkan like semata satu lagi pilihan juri 50% dan like 50%. ini first time aku tepek muke untuk menang. *tapi tak tepek lagi. bukan jual muke ke dagu ke ape. hadiah dia memang sangat lumayan. la ni tengah berpikir nak masuk ke dak dan sebab tu aku sakit jiwa sampai sekarang.











WR : aku segan nak join sebab segan nak promot. tu sakit jiwa yang ketiga

31 comments:

  1. Wa'alaikumussalam...

    Huishhh...contest apakah itu? apa hadiah tu? hehehe

    ReplyDelete
  2. masuk la, nanti aku like. ahahaha :D

    ReplyDelete
  3. andai itu suatu keperluan, apa salahnya..
    ibarat anak kecil bertandang ke meja mohon sekelumit simpati untuk makan.. =)

    ReplyDelete
  4. contest kat blog ni sama la jugak dgn bisnes MLM yg berleluasa..mau tak sakit jiwa..

    ReplyDelete
  5. tak yah lah join..

    kang ada yang masuk tanjung rambutan nanti..

    hahaha..:P

    mana ada sombong lah.. busy je.. kru..kru..kru.. ;P

    ReplyDelete
  6. Alaa kalau nak join join je la.. Tapi kalau aku pun tak suka sangt contest yg like like ni.. Segan la nak promot soh mintak tolong like.. Tapi kalau awk tak kesah join je la.. Hehe..

    ReplyDelete
  7. aku tak masuk. haha. dah pikir dah. biar jela bagi org lain menang

    ReplyDelete
  8. Padang Bulan; Pelajaran no 11, sakit jiwa ikut contest-contestan. haha.

    ReplyDelete
  9. secara keseluruhan,
    wadi sakit jiwa

    ReplyDelete
  10. eh oklah. itu tandanya malu. malu itukan perhiasan kita.
    cehcehceh =p

    ReplyDelete
  11. mahu ubat penenang jiwa?kehkeh

    ReplyDelete
  12. masuk jdn tak masuk.hehehe

    ReplyDelete
  13. join je..tapi bab2 nak promot suruh like2 tu yg tak sanggup...hee~

    ReplyDelete
  14. ala masuk la masuk la..nanti aku vote ko 800juta kali eh :D

    ReplyDelete
  15. jadahnyaa apa kau ni wadi. eh. ehhh. hahha

    ReplyDelete
  16. mohon admin join je..kahkahkah..jiwa blogger sunggah..hahaha

    ReplyDelete
  17. sila la masuk dan masyuk....hihihi. support~ ^^

    ReplyDelete
  18. kalo ko join aku dah 'like' kan dah

    ReplyDelete
  19. aku juri untuk contest tu. bagus jangan join, sebab aku mungkin akan buatkan ko kalah.

    agagagagagaga. gelak sawan.

    ReplyDelete
  20. contest? nk msuk mesti berani... heeeeeeeeee... tepek muka ya? haish... segan ya dak,...

    ReplyDelete