21 March 2012

Celeb 23

Assalamualaikum


Dari tadi perah idea tak dapat dapat gak. minggu lepas nak kongsi keseronokan sebab dapat sambut hari lahir. terharu juga sebab dah tua tua ni pun ade orang nak sambut.

Terima kasih kepada mereka yang mengewish minggu lepas di pesbuk, di pages, di henpon, di blog malah yang wish dalam hati *ade ke? TERIMA KASIH LAGI SEKALI diucapkan. gua hargai walau ade yang lambat 2-3 hari pun ada. tak pela, janji ingat dahla. ye dak?

Sebenarnye mase sabtu lepas, gua pegi join gath untuk yang pertama kali. pegi ni pun sebab ade orang ngajak. kalau tak, memang tak la nak perginye. tengok ramai sahabat dah berstory bagai. korang sume tengok jela. kang gua bagi link.

Seronok juga dapat join. mase main boling, haromjadah gagap jari nak pegang bola. maap la, gua jenis jarang main. langsung lupe cara nak pegang, malah bola seringkali ke longkang kesayangan. dasar looser betei gua ni. dahla jari halus. sume macam takot je gua nak angkat bola boling. kehkehkeh. ni wadi superman la. kuat.

Ni jela gua tepek gambar seketul. lepas abes boling masing masing kemain sakannya.

thank you guys
Cerita lebih lanjut lu orang boleh usya kat sini :-
  1. Penyu
  2. Syiroo
  3. Cah Katunnn
  4. Afzal
  5. ade ramai lagi. tapi gua tak ingat. kang gua blogwalking

thank you juge kepada pemberi hadiah
Dan last juga gua nak tepek. muke dah besa pon. kalau member gua cakap, umur 23 dah ade anak sorang. kahkah. banyak cengkadak kau!

sodap lahai. thank you too



WR : besok sekolah pulak dah. nasib aja budak sekolah rendah. kalo sekolah menengah mungkin bertalu talu anak murid telepon result spm hari ini

30 comments:

  1. seekor lagi datang sini, waaaaaa. jgn tnya kenapa. nak hadiah ^^ haha

    ReplyDelete
  2. :) hari tu tak dapat wish depan2.. just nyanyi lagu je.. Ape pun hapi belated birthday fren!!

    thanks share link tu.. :)

    ReplyDelete
  3. bile nak jumpe kite pulak hehe

    ReplyDelete
  4. lagi sekali,kau tak ajak aku kan?
    fine la.xtahan da.kite putus -.-

    ReplyDelete
  5. apsal ko tutup muka weh?

    malu sgt

    heee :P

    ReplyDelete
  6. tua apenye, Wadi. baru 23 pun. still leh maintain cool lagi.

    ouh sori, sebab aku pun antara orang yang terlewat ucapkan selamat hari ulangtahun untuk kau. nanti aku hantar kek kat fb kau ek.

    ReplyDelete
  7. aummmm tudiaaaa aritu x sempat wish ang pemalu sgt...

    errrr errrrr..

    happy beday

    ReplyDelete
  8. gathering dan bowling memang tak dapat dipisahkan

    ReplyDelete
  9. ahhahaha bowling jugakkk..hehehe hurmmm klau ke mlongkakng tu..cepat2 balik kat seat..malu.ehhee

    ReplyDelete
  10. kira pemes la ni ada gathering2? serupa ben ashaari lah wadi ao skang. kahkahkah

    ReplyDelete
  11. seronok dapat hadiah.. =)

    ReplyDelete
  12. untongla dpt adiah..aku dulu besday mase final exam. member sume fokus kat paper..benci

    ReplyDelete
  13. hee...asal la tutup2 muka tu..haha~

    ReplyDelete
  14. banyak dapat hadiah.
    bak sini satu. ehehe

    ReplyDelete
  15. yang tutup muka tu mesti kau kan adik?

    bila kita pula nak melepak ni? :)

    ReplyDelete
  16. apesal aku tak kena ajak ah apesal!! marah ni marah ni...

    ReplyDelete