07 February 2012

. #2

Assalamualaikum

Time cuti lebih lebih ni memang kepala otak menjadi blur super bengong. nak update entri tapi tak tahu ape. dok rumah manjang disaluti dengan makanan mewah memang menyeronokkan.

Hari ni rumah aku dah diam merodok jiwa lara. sunyi pulak bila bebudak ni dah blahh. pulang ke tempat asal masing masing. sorang tercampak kat ijok nun hutan amazon, sorang kat bandar shah alam, lagi 3 makhluk masing masing dok asrama macam prison. kihkihkih. merasa la kau.

Semalam aku bukak pesbuk saje tengok apa yang terkini. dan dan bile tengok default profile aku dah sebulan tak tukar. eceh, bajet hotsetap lak kau nak tukar tiap minggu. aku pon terpikir nak tukar. tapi makin lama makin tak tahu letak gambar ape dan amik keputusan aku pon malas nak letak.

Tetibe adik aku yang second ni terpandang aku buat. aku edit punye edit sekali datang idea sakai. Memandangkan adik beradik aku ni ada tujuh maka dengan ketujuh tujuh gambar la aku kene edit.


Ini namanye cool.










WR : bak kata member, " lu memang ganas, persatuan kepala kuning "

32 comments:

  1. terharu bhai, name gua ade. kahkahkah

    ReplyDelete
  2. walaweh,


    kau kak long kawasan eh ?


    kahkahkah !

    ReplyDelete
  3. entah bila muka abang nak masuk blog lu ni wadi ao

    ReplyDelete
  4. @Abang Zam
    haha. nak sangat abang zam ni. sabo ye. nanti gua kabor lu masok dlm belog ni

    ReplyDelete
  5. ganaz ttp dalam hati ada tamannn

    ReplyDelete
  6. hahahahaha.. femili kepale kuningg. hehehe

    ReplyDelete
  7. haha..semua sepesen je..kepala kuning...hee~

    ReplyDelete
  8. gang kepala masam ni...salut hahaa

    ReplyDelete
  9. haha asal wajah ko yang paling ganaih yang amat?

    ReplyDelete
  10. ko hack akaun fb adik2 ko?

    gila ah

    ReplyDelete
  11. haha..comel je kpala kuning tu..
    saya pakai baju kuning..
    nak join boleh?
    gua stylo..kekeke
    *fine menyibuk pulak saya ni*
    teehee~~~

    ReplyDelete
  12. xde kerja ni lah dia. haha

    ReplyDelete
  13. kepala kuning takpe, jangan otak kuning.. ahaksss

    ReplyDelete
  14. comle.. huk huk..

    btw comle la blog ni.. first time dtng sini..

    ReplyDelete
  15. kih2, tuka jela DP gitu. cool gak...haha

    ReplyDelete