05 December 2011

Hitam

Assalamualaikum

Kemain lagi blog ni indah dengan semak samun. lupa nak update. aku baru balik kem serupa askar ni. gagah kan aku? *gagah haramjadah. nanti la aku update

Oh ye. sebelum tu aku nak ucap milion terima kasih bagi mereka, tuan tuan hamba di alam maya ini telah menyapot bile aku join contest hari tu. maap kepada mereka yang komen sebab aku tak sempat balas. mungkin bukan rezeki aku kot tak menang. tak kisah la janji aku masok dan cuba kan?

Dekat shoutbox tadi, baru perasan ade orang ajak aku join contest. tak tahu la dah lepas ke belum. nanti aku cek balik eh.

Balik kem macam balik berperang pula. muka dah hitam. dan impian aku sikit lagi terlaksana dengan menambah otot serta mempunyai badan 6 berpek pek. *kau ade?


berkilau




WR : hitam tu cun, macho dan asli

43 comments:

  1. Nih gamba buntut kuali ker orng?

    ReplyDelete
  2. Hitam ka apa, janji baik2 saja. haha

    ReplyDelete
  3. betul ke ko g kem tentera tu??

    cam tak caya je

    ReplyDelete
  4. @Lea Isnawi
    takdelah tentera sangat. tapi cara dorang aja sama je. haa see. aku kan ganas. wakaka

    ReplyDelete
  5. tak senonoh la lu ni ni letak gambar bontot

    ReplyDelete
  6. @Hazwan Arif
    sebab tak senonoh la gua letak. ade nampak macam buntut ke?

    ReplyDelete
  7. @Abang Zam
    alahh, pecaya nau abang ni. bukan hitam macam negro nun tu haa. hitam sesikit je. sekarang tunggu kulit mengelupas

    ReplyDelete
  8. yessss, hitam la sangat kan.

    haha :D

    ReplyDelete
  9. kau ligat sekarang join contest ek..cepat jer mata kau tangkap mana2 yang boleh join.

    oh,kawan2,bagi lah Wadi memang biar sekalipun.aku doakan untuk kau Wadi.

    ReplyDelete
  10. Wa'alaikumussalam....

    Saya tak faham sepatah pon apa yang anda karangkan itu.....harap sudi beri kerjasama untuk buat terjemahan dalam kod algebra...sekian

    ReplyDelete
  11. hitam hitam si tampuk manggis, wadi
    :)

    ReplyDelete
  12. Hitam nya bontot smpai x nmpk parut kudis bisul ya...

    ReplyDelete
  13. amboi nak lawan aku nampak 6 pack bagai

    ReplyDelete
  14. gua ada 8 pek pek ok wadi..

    ReplyDelete
  15. Hai Cikgu Bayam
    (dah terpengaruh dgn Aberun)

    ReplyDelete
  16. aku tak dapat bayangkan kalau ko wadi ada 6 pek.. huhu .. kalah aku..

    ReplyDelete
  17. @ghost writer
    haha. join contest gitu gitu je antu. suka suka jelah. okai, tenkiu antu :)

    ReplyDelete
  18. @aKuLanGit
    nanti gua terjemahkan dalam bahasa sepanyol abad ke-17

    ReplyDelete
  19. @kura
    todiaaa. ce lu tunjuk. ce tunjuk 8 pek ko acane

    ReplyDelete
  20. @Päk Läng
    hai pak lang. mahu bayam lagi nanti dtg sini

    ReplyDelete
  21. @Zul Fattah
    haha. bayangkann. aku tetap kurus la weh

    ReplyDelete
  22. siapa lagi menawan? kau atau acappan?

    hahahhaha!

    moga berbahagia sentiasa teman bloggerku :)

    ReplyDelete
  23. @PENCONTENG
    aku lagi menawan kot. haha. aminn. ko pon same tahu :)

    ReplyDelete
  24. wahahha...hitam tu cun macho & asli! pepatah melayu yg dah lama patah... haha

    ReplyDelete
  25. hitam si tampuk manggis
    lagi hitam lagi manisss ~!
    adikk maniss..mau pigi mana ??
    lalala ^^

    ReplyDelete
  26. pergi kem mana? wataniah kew? hehehe

    ReplyDelete
  27. Aku pun ada impian nak kasi perut ni 8 pax jugak..huhu..takpe tunggu azam tahun baru je la..

    ReplyDelete
  28. sekarang aku tau kau sapa kat fb.hahaha!

    cuma 20% untuk BIN

    ReplyDelete
  29. @Nur Aizureen Md Zahir
    baru balik kem la. pegi mane ape cik aiju oii

    ReplyDelete
  30. @Alan Rizque
    kehkeh. sy 6 pek pon tetap keding gak bro

    ReplyDelete
  31. @ghost writer
    alaa, tu sebab dorang yg bagitahu pesbuk akuuuu. dushh! aku tuntut 20% haa

    ReplyDelete