08 October 2011

Teaser #1

Assalamualaikum


Huyooooooooo lama gile jebon aku tak update entri blog. gaya macam kau pemes je wadi *tangan didada mate keatas. dalam entri LEPAS, ramai yang beri respon. terima kasih. aku tak tahu nak mulakan macam mana. bagi gambar ajelah dulu. teaser konon. nanti aku update penuh. bai.


cikgu wadi mini tikus




WR : segan nak tempek gambar muka. biasa je. maaf la, tudung dah macam tsunami. bebudak ni letak jadah tu atas kepala.

32 comments:

  1. 1st time tgok muke ko face to face..hahahahahahahahahahahahahahhahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha...telinga yang tak tahan tuh

    ReplyDelete
  3. wah.. kerja menjadi cikgu.. terbaiklah wadi!.. ^^,

    Selamat petang cikgu! [baca macam upin n ipin punya cerita.. hohoho]

    ReplyDelete
  4. yg penting masih ada tudungnya..ahakss

    ReplyDelete
  5. macam ni eh muka ko wadi? ni kali pertama aku tengok gambaq penuh muka ko.. gile r.. senyuman maut tu..

    ReplyDelete
  6. ahahaha...cute ape..(Benda yg kat atas kepala tu la :P)

    ReplyDelete
  7. sekolah rendah atau pra-sekolah?mereka crush dengan cikgu sendiri?

    ReplyDelete
  8. comel rupanya cikgu wadi nie :)

    nak otograp bleh?

    ReplyDelete
  9. alala cumel pakai tu,hehe..;)

    ReplyDelete
  10. @faizlaster : pesal ko gelak mcm hantu haa gile kalo 1st time. heee

    @Hazwan Arif : kami kwn berdua encik

    @Akulah Pak Lan : telinga mane cik lan? hehe

    @Akim Iqbal : biasa aje :)

    @Faaein Talip Roy : selamat pagi murid. haha

    ReplyDelete
  11. @ghost writer : jom main osom nak

    @delarocha : aminn. moga ditetapkan iman :)

    @Zul Fattah : eh, xla. muke anak buah tu. mustilah muke aku nyoo. asal? cair tgk senyuman aku ke. haha

    @Koyuki : aku tau ko nk ckp cmtu. haha. xpe, dah phm

    @pembaris : pra encik. eh, xdelah. saje pakai. bebudak ni okey je xde sampai crush pon :)

    ReplyDelete
  12. @Rara : hahaha aku ketok kang. boleh, meh sini

    @al-jambz : hai anak murid

    @Waqheh : aku tau ko nak gelak besar tu waqheh. haha

    @aiEz : riben tu mmg comel :)

    ReplyDelete
  13. uuu..cikgu bi kn?
    mesti garang ne kn? hahah!

    ReplyDelete
  14. garang weh sampai tikus pon lari. haha

    ReplyDelete
  15. hahaha... wadi.. lepas ni cerita pasal kerenah bebudak tu pulak.. hai.. rindu betul aku.. tahun lepas pernah jugak jadi cikgu tadika.. seronok!!.. tapi.. penat gak nak melayan.. [^^,]

    ReplyDelete
  16. aku takut ko kalah banyak kali.

    ReplyDelete
  17. ahaha..tak de la..cute weh..aku rasa mesti student ko nk cubit2 pipi cikgu die...

    ReplyDelete
  18. huhu den pn lma x update ni.. tgh carik mood blogging dgn blogwalking.. huhu

    ReplyDelete
  19. suci je aku tengok. comella. hahahahaha :)

    ReplyDelete
  20. kura2 berubah menjadi minnie mouse.awrrr

    ReplyDelete
  21. 1st time tgk ko wadi

    jiwa ganas, tp muka lembut gile...

    hehe

    ReplyDelete