27 October 2011

Maksud Wadi

Assalamualaikum

Penat. satu sahaja perkataan yang dapat aku taip hari ni. *eh, bersatu bersatu kau taip ni bai. kerja kan mane tak penat ye dak. Ingat nak update entri baru. tapi kepala hotak full dengan words TIDO, TIDO dan TIDO. and yess, aku memang kuat tido.

Kalau tak update blog, kerja yang paling apdal sekali tentulah tido. kadang kadang bile kat umah, mak bising gak. alahh, macam anda semua tak pernah dengar mak " karoke " kat kita kan? kan?

Tadi bile gua berjalan jalan, nampak satu word ni. kemain pemes kau tokk. cecepat aku printscreen.


banyak maksud bai






WR : satu je aku nak tambah, WADI SANGAT MANIS. anda semua ade nak tambah lagi? ce tetambah 

19 comments:

  1. wadism tu abg rasa mcm satu gejala jahat, terkutuk & keji

    wadism..ewww

    ReplyDelete
  2. eh, silap tu. wadi sangat macho kot.

    harhar~

    ReplyDelete
  3. wadism = satu gerakan? mcm nasionalism, marxism, dualism dan -sm yg sebagainya itu?? :)

    ReplyDelete
  4. Wadi Sangat Malas

    lalalala~ :P

    ReplyDelete
  5. Haha sengal.. Komen untuk sini aku dah tertempek dekat bawah.. Patutlah pelik je, apsal masing² cakap pasal maruku.. ;D

    ReplyDelete
  6. @Abang Zam : baru tahu ke bro? gejala wadism ganas

    @nasyrun : molek gak tu

    @Rara. : betol. nanti gua belanje lu.

    @hani : tepat. kau punye pemikiran cool. haha

    @Akulah Pak Lan : aci la bro. ingat lu sorang je ade. haha

    ReplyDelete
  7. @Hazwan Arif : waalaikumussalam juge

    @nub : memang. gua takot akan bertambah gejala ini

    @Lea Isnawi : macam mane kau tahu kak? haha

    @monologtinism : kann? bertuah gua cipta gejala ini

    @Goblogz : tepat gobo. 10 markah

    @YOUsoF : tulah kau ni. mane satu entahnye. haha

    ReplyDelete
  8. hahaha.. kau ni wadi.. rajin betul.. dulu aku pun selalu jugak buat camni.. ada word best2 cepat2 printscreen..

    ReplyDelete
  9. ko ngn aku leh geng la kak. haha

    ReplyDelete
  10. gerakan baru ape..mana manifesto ko?

    ReplyDelete
  11. memang word tu selalu keluar benda yang boleh kasi ketawa. kahkahkah! nak printscreen jugok la pah ni.

    ReplyDelete
  12. @wajibtayang : tidak mungkin bro

    @ghost writer : ye antu. dalam proses pembikinan

    @Shukri Mohd Ali : kann? hahaha hebat betol name gua sampai dalam tenet pon ade

    ReplyDelete