24 September 2011

Dapat Hadiah Lagi

Assalamualaikum


Nak taip laju laju sangat. baru lepas masak rendang, nasi impit dan segala juadah bagai sebab malam karang ade tetamu datang. kawan kawan classmate pulak nak serbu rumah aku. mentang mentang dah last sem pastu rumah aku yang paling dekat sekali dengan kolej.

Tak pelah, lepas ni tak tahu nak berjumpa bile. praktikal pulak tahun depan. Sekali datang segerombolan macam askar pula.

Ohh ye, ade lagi makhluk halus yang baik hati telah menghadiahkan aku satu header. menarik dan comel. dan yang tak leh blahh title header tu KURE YANG BAIK DAN PEREMPUAN JAHAT. hahaha. demm kau wahai makhluk. aku memang suka gaduh gaduh dengan beliau tu.

Makhluk tersebut adalah sape lagi kalau bukan Abam Dorky. ye, beliau telah mengcreate header aku. sebelum ni memang aku dah penah tuka pon ade orang bagi juga dekat entri INI. goblogz, nanti gua main tuka tuka header pulak. kehkehkeh. eh, dan lagi satu juga aku pon penah dapat doddle free lagik. memang comel abis dalam entri yang INI.

Terima kasih kepada mereka. anda anda memang hensem serta ohsem dan muhsem.




Ape lagi je sila ramai ramai serbu blog beliau. oh ye, beliau juga seorang yang :

- tampan
- sederhana macho
- gebu gebas




WR : ade sesape nak bagi free templet untuk gua tak? *PANGG sume bende nak free kau ni

23 comments:

  1. Ekeke. untung la wadi dapat header baru! kitew je pakai header lama. sobsss...

    ReplyDelete
  2. hahahaa..kalo dia gadis ok gak

    ReplyDelete
  3. hahaha.. cool seh header ko.. jeles aku.. aku rasa kure2 tu.. hensem!.. haha..

    ko sume nak pree.. mana bley camni..

    ReplyDelete
  4. haha.. dah habis exam jd cam ni plak ko ye.. huhu.. tembak baru tau

    ReplyDelete
  5. beza template ngn header ape??
    jom laa fight boling... huu~~
    tp aku x terer laa... hahaha

    ReplyDelete
  6. mn aci,nak jugak!

    haha...rasuah pe kat diorg ni :P

    ReplyDelete
  7. homaigoddd . kite sukeee header awak . cute sesangatt !!

    ReplyDelete
  8. aku baru nak puji header ko..tapi nape breast ko sebelah saja?

    ReplyDelete
  9. PANGGGGGGGGGG..aku tambah lagi..harap teriman dengan hati y murni dan sejati...kifkifkif

    ReplyDelete
  10. aku sampai sekarang tak tau nak buat header weh. haha

    ReplyDelete
  11. nk dtg raya kat umah jugak laa

    ReplyDelete
  12. kura-kura kat header tu extra comel. sekian ;)

    ReplyDelete
  13. baa~ CAK!!

    pantang tgk lelaki dahi licin! hahaha

    ReplyDelete
  14. fuiyoh header die ..comel :D hehee

    ReplyDelete
  15. amboi..dpt adiah tanak kongsi ngn aku pon..

    ReplyDelete
  16. aku takde kura2 camne nak tembak pic dia.. ko ada? kasi pinjamlah.. hehe..

    ReplyDelete
  17. gua sumbat bayam kat depa tu pasal asik dapat free aje. kehkehkeh

    ReplyDelete
  18. sebenarnya aku kesian tengok ko.. macam tak cukup zat je... jadi aku sedekah la sikit kegembiraan kat ko..

    ReplyDelete
  19. lu pehal seru seru nama gua tak reti bagitau neh? nak kena bakor?

    ReplyDelete
  20. haha lu ni kepala serong ke ape. bakor jelah ingat gua takot

    ReplyDelete