19 August 2011

Pilih Bini

Assalamualaikum


Aku baru balik reherseal *betol ke eje ni? audi ai. sebab esoknye ada pelancaran majalah fakulti buat pertama kalinya. petang tadi member sekelas ajak berbuka pose dengan sultan selangor. member aku sangat sangat baik sebab telah mengecop dua seat untuk aku dan member lagi sorang. hehh, bertuah badan la kalau dapat kawen dengan ANAK beliau. bukak mate besa besa sikit. ANAK. tapi sayang, anaknye tidak dapat menghadirkan diri. perasan la kau wadi. kenal pon tak nak kawen terus.


La ni, aku jengok jengok kejap je. mate dah mengantok macam kurekure stim sempott. tadi bukak pesbuk usya sekejap terjumpa la satu quote. tak tau la aku termiss ke atau anda sume dah tau ke. ahhhh lantak la, aku nak post jugak.

Nak pandai = cari isteri Cikgu *ehemm

Nak sihat = cari isteri Doktor

Nak kaya = cari isteri Tan Sri

Nak gile glamor = cari isteri Artis

Nak gaduh = Cari isteri Samseng *bini biniku gengster

Nak sembang = cari isteri Penceramah

Nak alim =  cari isteri Ustazah

Nak gemok = cari isteri Chef

Nak selamat = cari isteri Polis

Nak stylo = cari isteri Kaki Shopping


Nak MAMPOSS = cari isteri muda yang satu ofis dengan isteri tua *haa anda anda try la. nak tengok bumi ni terbelah dua silakann


gua penin palo nak pilih ni nyahh!







WR : ni bukan puisi. joke terlebih garam kot. wekk!

23 comments:

  1. mujur bini aku xtersenarai..keh2

    ReplyDelete
  2. hahahahaha... jadi mcm kucing Gua, tak memilih semua die angkut

    ReplyDelete
  3. hahaha kalau nak bini mcm wadi mcm mane??hahaha =)

    ReplyDelete
  4. @Goblogz : hee nasib baikk
    @ORLANDO AHMAD : kucin kau mmg. haha. tengok kuriy aku
    @bujal X : kau nak aku carikan tak bujal?
    @Akulah Pak Lan : uihh, aku nak pilih laki laa
    @emy zulaiha : bini cm aku? rahsia *ehemm

    ReplyDelete
  5. aku nk bini yg cun giler dan solehah..haha

    ReplyDelete
  6. hehehe..kelakar gila..
    nak ape lagi yee..

    ReplyDelete
  7. ohh my.. ad ke y crik bini mda ngn bini tua 1 ofis?? mmpus kang hahaa

    ReplyDelete
  8. har har har ..kalau nk selamat cari la yg lain ofis ..har har har

    ReplyDelete
  9. ada orang paste benda ni kat FB gak.

    Hahaha.

    ReplyDelete
  10. @sifu im : haha bulehhh. aku cari mcm nurul izzah
    @Syazwan Che Deraman : anda nak cmne? pilih je :)
    @Khairul Antasha : kann? sibbek tak musnah terus
    @sleeping_maniac90 : ade je. tp tak penah kantoi lg tu. haha
    @alif haris : nape gelak cmtu? betol, selamat taktik anda
    @♛ LORD ZARA 札拉 ♛ : kann? yg laki pon ade gak haha

    ReplyDelete
  11. nak kawen jangan pilih isteri orang..

    ReplyDelete
  12. saya mahu bini yg cool... hahaha...

    ReplyDelete
  13. kalau nk nyawanyawa ikan nk cari bini mcm mana? eh! haha

    ReplyDelete
  14. @ghost writer : betol antu. gua sokong.
    @James Alexander : mcm saya kot. *ehemm
    @kura : haha bia aku cari. aku tau feel kau kura

    ReplyDelete
  15. nak cikgu jugak..birpon onak melanda..badai bergelora

    ReplyDelete
  16. uhukk uhukkk *terbatok pule :)

    ReplyDelete
  17. owh ade penah bace 2 hari lepas kot..hehe

    ReplyDelete
  18. wahh,tips terbaik ni..boleh digunakan dalam mencari calon..haha..XD

    ReplyDelete