20 July 2011

Wordless Wednesday? #7

Assalamualaikum
































tak tahu ape wordless wednesday? tekan mehh
blogspot wordless wednesday

16 comments:

  1. tgk muka mcm org jawa.. senyum tu yg mahal.

    ReplyDelete
  2. wah
    gembira jer nih
    cuti raya diluluskan ke?

    ReplyDelete
  3. cun gile cikgu pakai spek =)

    ReplyDelete
  4. waalaikumsalam...(aku macam tak reti nak jawab salam..uh)

    baik-baik saja deh.

    ReplyDelete
  5. @Goblogz : mmg jawa pon. ngeeee~ :)
    @Hans : 2 minggu je hans. wuwuwu
    @Kaki Merapu : :) *sy malu sebenarnye
    @Anon : aku tau spe ni.............
    @mr_mrs mikko : tenkiu so much :)
    @ghost writer : heeee baik aje :)
    @Odah + One = OdahOne : tenkiu sis. akk lg cumel :)

    ReplyDelete
  6. pakai spek gitu.ni mesti kuat online ni..haha

    ReplyDelete
  7. @H.J : hahaha demm!
    @ Kotak Mancis / S_Basri : :)

    ReplyDelete
  8. Aku tak tau nak komen apa..sebab aku tak suka puji student..takut nanti terabai pelajaran sebab nak p masuk modelling school bagai..sekian

    ReplyDelete
  9. nk jadi org jawa..hahahha..xble2

    ReplyDelete
  10. @Akulah Pak Lan : aku tak minat modelling. ni letak krn permintaan kwn sbb b4 ni aku xpnh tempek muka cmni. sekiannnn
    @Nor Azlin Jahaya : haha. cett! jawa cunnn
    @KimiCnoL : bese je encik :)

    ReplyDelete
  11. Au cuba untuk percaya cakap kau..nasib baik aku tak ada kengkwn yang mintak gambar aku..kalau tak mesti rumah aku blackout time aku ambik gambar atau pun au cuba ambik gambar time earth hour..

    ReplyDelete