05 July 2013

Promot

Sapu sapu sawang dekat blog. lebat jugak dia tumbuh. sejak jerebu berakhir ni aku makin busy. yelah, dah dapat job pagi petang. pagi ngajar petang kerani. orang kabor rezeki tuhan bagi tu ambil je walaupun penat engko semacam lautan berbuih.

La ni aku datang sini sebab nak update satu mende. aku tolong member aku ni buat jualan kencang sempena ramadhan tambah raya sekali. dia ni memang power designer. mula mula aku hidup dengan IT dia ni lah punya kerja dengan kawan dia lagi sorang. tapi yang lagi sorang tu osah busy eh. manjang dengan gadjet terbaru beliau.

Member aku jual sampul kad raya. yang ni lambang JDT. mungkin sempena kekalahan JDT kot. haha. mampus orang johor tikam aku nanti. kalau engkorang nak lambang lain boleh kot. nanti aku sertakan sekali dia punya contact.




Harga dia satu peket RM3. dalam tu ada 10 keping. kalau nak suruh pos terbang, postage dia RM6. bila dah cuci mata apa lagi rembat lah berbakul bakul. boleh usya direct terus kepada beliau :

Azlin Jahaya
Telepon, mesej & Whatsapp : 
0123445949






WR : Ayoh, luaskan duitmu.

20 comments:

  1. leh ngorat tak member lu ni cikgu? kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo blog ni ada cc macam twidder dah lama aku cc ke kak mell. aku repot, aku repot

      Delete
  2. semoga murah rezeki kawan tu.

    saya amik kat bank je. free.

    ReplyDelete
  3. Blog aku yang sendu ni mintak promot sekali. Kalau promot stoki terpakai percuma! ini serius!

    ReplyDelete
    Replies
    1. promot mende mer? bagitahu cepatt

      Delete
  4. Sampul kad raya je. Kad rayanya xde?

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. sampai 2 kali ni. haha. wokey bebeh

      Delete
  6. hai wadi, nak email. ada benda nak bincang ni. atau pun awak email dekat sy, aimannzr@hotmail.com. jeng jeng jeng *music seram*

    ReplyDelete
  7. kencangnyeee...

    bab luaskan duit tu tak berdaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. wekeke. perot akak luas lagi comel

      Delete
  8. hahaha.. masyukk.. dua kerja.. nanti nak duit raya ye..hehhe

    ReplyDelete
  9. hai wadi...aku dtg nk mtk duit raya :)

    ReplyDelete
  10. jdt?

    thanks, but no thanks. :p

    -AsaSiaga-

    ReplyDelete