02 July 2012

Jumpa

Minggu lepas aku banyak berjalan. menghadiri event sana sini dan sanun. pagi pergi ke kl dengan teman sebaya. kemain beliau ni. hihi. petang pulak terus pergi ke event psp #3 di tasik.

Berjumpa ramai pemuisi hebat antaranya :
*mempunyai bahasa sangat halus

2. nami
*penulis yang semakin berhantu masa kini. sempoi je beliau. pakai baju macam bercuti di hawaii

*pemuisi yang kacak sedikit. *sikit je. kemain retiss peminat mintak sign

*ini mahkhluk pertama kali jumpa memang sopan orangnya. wanita wanita diluar sana boleh lah masuk meminang

*sempat buat peace aje. segan nak bertegur

*ouhh, beliau ni lagi kecik dari aku rupanya. bila berjalan sama, semua orang tegur kami macam adik beradik. celah mana pon aku tak tahu

*ada ramai cuma sayang aku tak berapa kenal. malu malu lagi.

Seronok bila lihat mereka ni buat persembahan. mula mula terkejut sikit tiba tiba datang depan terus menjerit macam orang sakit. rupanya baca puisi. lupa pulak yang temanya marah. biasa lah, aku petang petang otak servis tahap lembab.

Usai event tersebut, aku dengan kak hani terus shoot pergi book fair shah alam. dalam kepala otak dah set nak serang lejen press. ya, dan malam tu aku bolot 6 buah buku. 



Sebelum ni pun aku pernah beli juga. tapi direct terus ke kedai tetap di subang. sampai sampai, aku terus capai apa yang aku nak. nah! ini dia yang aku idam idamkan.






WR : nanti aku review buku. sekarang tengah baca terfaktab dua

59 comments:

  1. kecik itu comel.
    kecik itu comel.
    kecik itu comel.
    sekian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel macam wadi.
      comel macam wadi.
      comel macam wadi.

      sekian.

      Delete
    2. oiit join la blog aku yang ni gak..

      bundlepages

      Delete
  2. oitt gile..pesal ko tak roger aku skali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa, aku mana tau ko nak pegi. no ko pon aku tak tau gile

      Delete
  3. syoknye berjalan..wah penulis gak la ni..bila nak terbitkan buku

    ReplyDelete
  4. eh..aku bukan pemuisi pon..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  5. Br lps g pesta buku jgn kelmarin.

    ReplyDelete
  6. hohoho ~ bunyikan macam santa klaus

    ko penulis ke @ pembuat hard binding tesis? leh la aku baca buku ko :)

    ReplyDelete
  7. hmm,

    rajin betei membaca, ta mcm aku,

    ReplyDelete
  8. akak akak, nak pinjam boleh? sambil kenyit mata

    ReplyDelete
  9. hebak.. bila lg nk berjalan kn..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye, betol. gunakan kaki dgn sebaiknye

      Delete
  10. sy pon pegi puisi satu ptg,tapi blk awal,hehehe then pegi pestabuku selangor,nk angkat kitab terfaktab 2,tapi da abes

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh, tak perasan pule. takpe, nanti rezeki adalah

      Delete
  11. hani tu yang kembar kau tu ke cikgubayam

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye, yg dalam gambar psp tu beliau la

      Delete
  12. teringin sebenarnya mau jumpa pak lang dan hana ahmad.:)

    ReplyDelete
  13. tasik tu tak penah ada air pung...

    ReplyDelete
  14. sape kata aku tak datang? aku ada lah. aiyaa... :D

    ReplyDelete
  15. lelaki eksistensial ! harus dapatkan jugak . nnt review lah buku tue ok .

    ReplyDelete
    Replies
    1. menanti entry review buku tue. mana-mana pon takpe la . :)

      Delete
  16. aku tak pergi lah. haishh. dah pesan kat org suruh beli tp haram dia pun tak pergi.

    ReplyDelete
  17. aku tak tau pun yang mana satu kau. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. takpe, aku pun tak tahu kau mana satu

      Delete
  18. ana said...
    teringin sebenarnya mau jumpa pak lang dan hana ahmad.:) <<wah!

    eh ada 'akulah pak lan'. apakah kaitannya dgn paklang

    wadi, ghost yang pakai baju man.u

    ophan, wadi ialah budak kurus yg datang bersama kembarnya. hint:muka dia ada iras2 paklang haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau cakap macam nih, macam lah juga aku kenal kembar dia weh.. haha!

      Delete
  19. kau pergiiii??
    aku...ergh..mungkin bkn jodoh ketemu
    kakaka.wadi,pesta buku kau pegi?
    cool juga.aku tak dpt beli terfaktab
    lagi.dem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kakak. ko je taknak teman aku

      Delete
    2. entah entah selama ni kita byk terserempak.
      cuma tak kenal je...ada 95 % kemungkinan ni -.-

      Delete
  20. Orite:)
    Kalau free, habak mai lah.Kita stay kt ukm je pon

    ReplyDelete
  21. pssst: jom date sambil bawa buku2 tu...boleh tumpang baca nanti hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. date kat mana dan bila? dan dan je. haha

      Delete