31 March 2012

Gelap

Assalamualaikum


Penat. petang baru balik dari rumah pengantin. kemain sakan mengunyah, borak, kunyah, borak sampai catering dah kemas kemas pon tak sedor. jenis lupe balik rumah gini la.

Aku boleh taip dalam gelap gelap tau. kau ade? earth hour tak suruh tutup laptop pon. haha. okey la, takde bende nak taip. kang aku update lagi pasal umah kawen.















WR : earth hour kejadah ape. dah pukul 9.43

26 comments:

  1. abis dah earth hour tu... atau awak buat 2 jam?? ahaksss

    ReplyDelete
  2. hehe yeke ni?tutup lampu??kikiki aku tak tutup lampu..i takut kang antu cekik i aww hahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha kau bila nak kawen?
    eh..earth hour eh?hahaha

    ReplyDelete
  4. kahkahkah,

    org dah terang benderang kau baru nak bergelap ke ?

    ReplyDelete
  5. @delarocha
    saya ade 3 jam. jam leptop, jam dinding dan jam tangan. haha

    ReplyDelete
  6. @afzalsukasuki
    antu pon pk 2x nak cekik ko ke tak. haha

    ReplyDelete
  7. aku tunggu 28 thn.
    kau sanggup tahan nafsu?hahaha

    ReplyDelete
  8. bagus ko support EH
    aku keje tadi, x smpat sambut

    heee

    ReplyDelete
  9. ahhaah ok latu sekurg2nya sedor kan heheh

    ReplyDelete
  10. join lah aku pukul 2 pagi nanti. kakakakaka

    ReplyDelete
  11. tutu sumber cahaya mek, laptop kire sumber cahaya tak eh? haha..

    ReplyDelete
  12. bergelap satu jam... tak samapi satu jam pun... heee...:p

    p/s: deno folow blog awesome nie!:)

    ReplyDelete
  13. Asalam..
    awal buka pc ni ya.lepas subuh..best tengok org kawin ye...

    ReplyDelete
  14. haha..boleh je kau nak buat earth hour bebila sesuka.

    mula-mula baca pasal citer pegi umah orang kawen tapi gambar suram semacam.dalam kepala aku terus dok pikir, sedih apa ke si wadi ni turn dia tak sampai lagi.hihi.takpa aku doa, semoga dcepat jodohnya.ok? doa la yg sama ok?

    ReplyDelete
  15. aku tggu wadi kawin gak :P

    ReplyDelete
  16. denda ni tak earth hour..hehehhe..

    folo sini

    ReplyDelete
  17. tak tutup lampu pon, sebab lampu memang rosak, da 2 hari gelap..hahahha.. =)

    ReplyDelete
  18. bila earth hour..nape tak perasan? hahahaha

    ReplyDelete
  19. nnt sakit mata pakai speck!

    ReplyDelete
  20. di kampung,selalu ber"earth hour"

    ReplyDelete