08 November 2011

Buat Hal Lagi

Assalamualaikum



Lepas satu satu. cabaran bagi aku bulan ni. dua bulan lepas leptop kesayangan masok bengkel. dah baik bulan lepas tu, leptop aku dah boleh berjoget sakan.

La ni, semalam nak cucuk p1 tak dapat detect pulakkk. nak masok wifi kat umah pon kene sekat. jadah ape tetibe ade empangan kenyir halang masok. hamsap sat hey yennadi betol.

Bile dah di sepot cek rupenye leptop kene format mengformat balik antara satu same lain.

SABAR jelah. 

Nasib aku keje sementara ni. ringan sikit beban. duit pun kene la keluar macam air terjun niagara.







WR : sape nak kasik leptop free? jadahhh lu ni wadi

33 comments:

  1. nah,,amek laa lappy aku ney..
    rasa cm berat plak nk ngusung bwk balik s.alam..hehe

    ReplyDelete
  2. nah amik la lappy aku eh...

    ReplyDelete
  3. kesian nya. meh pinjam nyu punya laptop meh. tapi skin je la. barang dalam nyu pakai. haha

    ReplyDelete
  4. beli baru je wei.. laptop skali rosak dia akan rosak byk kali dengan kerap. ko x caya ko tengok la

    ReplyDelete
  5. beli laa baru kak. hehehe~~~


    kalo dah rosak tu, memang makan duet balek aa. sama je ngan beli baru :)

    ReplyDelete
  6. fasabrun jamil.

    sabar lah ya kerana kesabaran itu indah. hehe

    itu je aku mampu cakap. nak bagi laptop tak mampu

    ReplyDelete
  7. hang beli baru je abis citer...yg tu buat lapik pasu bunga..

    ReplyDelete
  8. @Penyu
    cehh! baik TAK payahhhhhh. haha

    ReplyDelete
  9. @Dorky Guy
    aku tau beb. tapi nak kene cekau duit la. tambah duit ko sikit la boleh?

    ReplyDelete
  10. @bujal X
    henpon gua cybershot SE aje bujal. wiuwiwu

    ReplyDelete
  11. @Rara.
    tau dik. duit tu, duit mane aku nak rompak. wiuwiwu

    ReplyDelete
  12. @PENCONTENG
    tengah bersabar ni. ujian bagi aku :)

    ReplyDelete
  13. @Waqheh
    ingat nak buat frame letak kat ruang tamu. nantilah tgh pikirkan

    ReplyDelete
  14. la dapat gaji nanti bela la ipad
    hehe

    ReplyDelete
  15. kalau ada yang nak bagi..

    minta lebihlah wadi..

    aku pun nak jugak!..

    hahaha.. ;p

    ReplyDelete
  16. @Faaein Talip Roy
    haha. akak ni. kite kongsi kongsi la. baru bestt

    ReplyDelete
  17. campak jela ke sungai lappy tuh

    ReplyDelete
  18. untunglah kalau ada yang nak bagi kau lappy free dik. hue hue hue

    ReplyDelete
  19. aduh . aku paling x suka format laptop. leceh !

    ReplyDelete
  20. kalau kau dapat jawab 3 teka teki aku,aku bagi free laptop aku kat kau..

    ReplyDelete
  21. @Lea Isnawi
    mcm tak best pulak sungai. ingat nak baling kt jurang mariana la

    ReplyDelete
  22. @ghost writer
    betol? meh sini teka teki tu. aku on je

    ReplyDelete
  23. @Hazwan Arif
    iye bro. tgh format la ni. ni on9 pon gune desktop umah

    ReplyDelete