30 October 2011

Judge

Assalamualaikum


Aku nak cakap sikit je.













WR :  mungkin 'akak' tu baru USYA blog aku kot. jangan disimbah api yang kecik. maaf!

26 comments:

  1. don't judge a book by it's cover. Yang pntg hati baek.

    ReplyDelete
  2. wadi, chil weh ~

    kadang orang ni suka menilai dengan first impresion. *err,betol tah aku eja nie.

    ReplyDelete
  3. abang rasa beliau seorang yang sangat paranoid

    ReplyDelete
  4. tgah pikr sendiri la ni..huhu

    ReplyDelete
  5. cmne nak nilai nilai3, nogori semilan?

    ReplyDelete
  6. nape? ade org ko ganas eh
    sebab guna gua lu?

    hehe

    ReplyDelete
  7. Err,

    aku pun nak cakap sikit ni.


    S.A.B.A.R yaa.

    ReplyDelete
  8. jangan sesuak nak judge orang.bak kata org tak kenal maka tak tahu suka ke tak.hehehe

    ReplyDelete
  9. kenapa 'jangan disimbah api yang kecik'?kau terbako ke wadi?human torch mcm fantastic 4?btw,relax la..be urself..:D

    ReplyDelete
  10. api yg kecik kalo disimbah air takpe lagi, kalo disimbah ngan minyak naya oiitt huhuhu

    ReplyDelete
  11. itulah, aku yang kasar lagi kuangasam ni seringkali disalahtafsir. sabarlah adik. tak rugi pun hidup kau dengan adanya seorang manusia seperti itu. abaikan. mari sini aku belanja choki-choki. :)

    ReplyDelete
  12. relex je la wadi.. mulut org.. org kata, tak kenal maka tak cinta..
    dulu, first time aku knal ko pun, terkejut jugak.. ingat ko laki doe.. bila aku tahu ko bahasakan diri ko gua, ok je.. aku boleh trima.. haha

    ReplyDelete
  13. sangat3 suka...kenal dulu hati budi seseorang tu..bau boleh nak judge

    ReplyDelete
  14. GUA CUBA MEMAHAMI APA YG SEDANG BERLAKU...

    ReplyDelete
  15. betul2..anyway ur header sungguh menarik hati dan kelakar giler....dah follow...

    ReplyDelete
  16. hurmm.. ada orang memang tak elok terima... don't judge a book by it's cover.. jangan ingat skema itu baik2 belaka.. macam yang tengah bagi komen ni.. hohoho..

    ReplyDelete
  17. gua malas nak bg url blog beliau. kalau boleh, nak anda semua tahu CARA penulisan beliau lagi biadap dari gua yang macam hampas ni

    ReplyDelete
  18. kata ganti nama beliau selalunya untuk seorang tokoh kan..

    ReplyDelete