08 September 2011

Spontaneous Thursday #9

Assalamualaikum



Minggu depan gua final exam. 
tapi buku berabuk pon tak sentuh. *dah sentuh sikit sebenarnye tolong bagi tips kat gua yang pemalas ya Rabbi ni



37 comments:

  1. Lol..ko study sminggu sbelum exam baru best.. ada feel nk exam.. haha..
    aku pun macam tu r.

    ReplyDelete
  2. erkkk?
    belajar rajin2..
    jangan malas2..
    hahahha

    ReplyDelete
  3. bgos!! xpyh stady langsng... kan senang...

    ReplyDelete
  4. studi last minit biasanya senang masuk~keh keh~~tapi peratus kejayaannya adalah 25%~keh keh~

    *selamat berjaya awak~

    ReplyDelete
  5. rebus buku berhabuk tu
    then minum air rebusan tu
    konpem mujarab

    ReplyDelete
  6. kau kan kurekure, sebab tu lambat.


    AHHAHAHAHAH


    tetiba.

    ReplyDelete
  7. Gua kalo final exam Gua tido je, sejam sebelum start exam baru Gua bangun dan bukak buku

    ReplyDelete
  8. tips dia senang ja... paksa diri pi belajar 24jam tanpa henti.. ahaha sanggup?? >D

    ReplyDelete
  9. tips utk pemalas nih dah ujud sejak 2300 tahun dahulu..

    tapi ianya juga sudah lupus sejak 2300 tahun dahulu.

    macam berbudi pada tanah,apa salahnya berbudi pada buku.2-2 mendatangkan hasil.kalau pada tanah guna cangkul,pada buku guna lah otak.

    ReplyDelete
  10. racik buku tu halus2,
    amik periuk,
    rebus buku yg di racik td,
    nak sedap tambah la sedikit perasa.
    dalam 30 minit sedia untuk di minum.
    t.kasih - komen aku ni di entry yg btol x? hahaha

    ReplyDelete
  11. ketuk kepala tanya selera...ehh?

    ReplyDelete
  12. petua paling mujarab.


    kau amek buku tue,masuk dalam batu lesung.tumbuk sampai lumat.makan dengan nasi panas macam sambal belacan.demm demm!

    gudluck exam! Kbye.

    ReplyDelete
  13. tips...hmmm..fikir la maso dopan anda..:)

    ReplyDelete
  14. kena try rasa gagal dulu, baru leh rajin lepas tuuu..heeeee

    ReplyDelete
  15. ikut tips aku.. tidur sebelah buku dengan harapan ilmu akan masuk.. hahahha

    ReplyDelete
  16. terima kasih sume atas sokongan, sapotan kalian. memang gua akan praktikkan. terima kasih terima kasih.

    ReplyDelete
  17. wadi kan pro.. mesti boleh buat punya.. haha

    ReplyDelete
  18. study paling berkesan dan best ialah jangan study...hahahaha.. err... tido pon best gak..hehe

    ReplyDelete
  19. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. besar kemungkinan fail.tips boleh tanya sama lecturer.gua rasa dia boleh kasi kalau lu jenis muka tebal.

    ReplyDelete
  21. jgn study! msuk je exam ngn redhanye..hehehehe..

    ReplyDelete
  22. skali lagi.. saja nk tambah komen.. haha..
    wadi ? sapa tak kenal wadi? taiko di dunia blog ni.. mesti boleh buat la.. aku percaya kat ko Wadi.. u can do it..

    aja2 fighting..

    ReplyDelete
  23. @Zul Fattah : kau jgn macam macam zul. haha. gua belom taiko lagi. aku biasa ajelah.





    TERIMA KASIH kat semua pengkomen yg baik hati :)

    ReplyDelete
  24. Allah tak suka hambanya malas..

    ReplyDelete
  25. tak nak bg tips , wish GL jep

    haha ;p

    ReplyDelete
  26. teruskan berblogging okey! go kure wadi go! haha

    ReplyDelete
  27. peh.giler jimat.rm5 2 minggu.Plan apa ko guna?ehehehe

    ReplyDelete
  28. @Dorky Guy : baiklah. gua nak jd hamba Allah yg rajin

    @Fara E's : tak nak sudah. haha. maseh beb

    @kura : yeahh! tenkiu adik kure comot. haha kau mmg comot pon

    @Koyuki : kau slh tmpt komen ni. haha. takpelah, gua jwb gak. pakai celcom je. tapi jrg msj. malas haku nak mesej2 orang.

    ReplyDelete