30 September 2011

Sebelum & Selepas

Assalamuaalaikum

Heaven gila bila berada di rumah yang indah. mestilah, sape tak nak duduk rumah ye dak? ape punye soalan daaaa. aku pon baru ade semangat nak taip entri laju laju selepas bahana exam tidak mengganggu aku lagi.

Tapi hanyelah napsu napsu seperti makan, tengok telebisyen, TIDO yang tak pernah puas mengacau kehidupan aku seharian. hari ni idea nak menaip macam kurang pulak so, aku nak persembahkan gambar gambar mase belajar di kolej sepanjang entri ini berlangsung. bukan juga entri ww.

 SEBELUM

kalo ngantok ke, membebel ke tempat ni la aku baham. sungguh enak

SELEPAS

sedih pulak bile nak tinggalkan bilik. wiuwiwuw


SEBELUM

tak bace buku lagi dah. kehkehkeh *banyak la kauu


SELEPAS

bersepah jugak barang kau wadi

SELEPAS

barang aku memang sikit dari sem satu sampai dabes sem


SEBELUM

takde dah tebiat aku usya mamat mamat lalu kat jalan tu. demm!


SEBELUM

rindu pulak nak pakai jadah ni. *tapi aku tak penah pakai pon


Semuanya akan aku kenang. eceeh, sudah la kau wadi. nak kenang kenang bagai. bila balik rumah tetiba ade sebelum dan selepas.


SEBELUM

mase study pakai natang ni

SELEPAS

ehemm. jari aku macam gatal gatal je nak taip 24/7





WR : makin lame la kau mengadap leptop, internet tu kan? *mak bercakap dengan gua

18 comments:

  1. eh,canteknya bilik tu.hehe!

    ReplyDelete
  2. ala rumah kau tak jauh pun dari situ

    ReplyDelete
  3. byk dh perubahan.heheheh tak sabar nak balik cuti gak

    ReplyDelete
  4. yg lepas lepas tu..pasti akan dirindui

    ReplyDelete
  5. @Rara. : tgk la sape yg hias. kehkehkeh

    @Akulah Pak Lan : hehe. ko tahu je kan?

    @Edy Fee : cpt cpt blk beb :)

    @nick dot anis : gua pon rindu juge

    @Akim Iqbal : perghhh best kan

    @Mohd Izzar : dah la. tggu praktikal je

    @delarocha : betol bro. gua sokong

    @ayuyuuu :) : dahh cutiii abes :)

    ReplyDelete
  6. ko dah abeh blaja ke wadi? pergh.. tahniahlah.. lepas ni tolong omak ekau uat kerja umah plak.. jangan nak main tenet je.. hahaha.. xp

    ReplyDelete
  7. @Faaein Talip Roy : kau tlg skli leh x? aku bg upah. haha

    @Chachos Cheezy Wedges : dah kenape pulak si kentang hangos ni. tetebiat gamaknye. jage kau. hahaha

    ReplyDelete
  8. u bangi dg. tgk la sape yg hias

    ReplyDelete
  9. ceria betul bilik dia ni.. :D memang mood belajar tuk gurl..

    btw new header? nice one ;)

    ReplyDelete
  10. sikit kau cakap,banyak tuh barang kau usung balik.

    ReplyDelete
  11. @Saiazuan : tenkiu zuan zuan. org bg pree aje :)

    @ghost writer : ghostttttttttttt! welcome back. tak byk la. hee

    ReplyDelete
  12. baru nak beletiaq. ok mak dah beletiaq dulu. harhar

    ReplyDelete