15 September 2011

For Sale

Assalamualaikum


Petang tadi selesai satu paper. tinggal lima keping lagi. by the way, aku pon takdek idea nak buat entri ape sejak menjak exam ni.

Tadi masok exam hall menggelupur satu badan. tah tetibe ade angen kuskus gamaknye. sejuk sejuk satu badan. nak tulis pon mengigil gigil. padehal nak exam je kot. aku memang bermasalah la.

Member aku cakap,

" kau ni kenapa kak tangan sejuk sejuk basah? nak berjuang syahid ke ape. "


" heeee aku tak tau lah. dari tadi sesejuk macam iceberg " 

Maybe sebab sebelah tempat exam aku tadi ade lelaki. tu gelabah ayam je. punye la sejuk sampai hilang hafalan aku. haha. mamat tu ade aura la. padehal tak kenal pon.

Dah la, lupekan pasal tu. sebenarnye nak lelong satu natang ni. ade satu makhluk nak jual gitar. lawa lagi gitar beliau.



Ciri ciri

- AMP 15 WATT
- DIGITAL MULTIEFFECT
- GUITAR BAG
- GUITAR STRING
- GUITAR STRAP


Bukan cobaan ini bebetol punye di alam realiti. harge boleh dirunding. ni nak jual terus bukan main pos pos aje. 






WR : BERMINAT? contact gua lelaju 360km/s di wadhi_muhic89@yahoo.com
kita boleh discuss lagi baik punye

32 comments:

  1. berapa komisen kak wadi dpt ni? Eh. hahaha

    ReplyDelete
  2. ensem tak tuan punya gitar. kem salam

    ReplyDelete
  3. guitar bf kau ka yang kau nak jual tu?

    ReplyDelete
  4. kwn aku berminat nk beli.
    tp, jenama gitar apa ehh?
    dan berapa dia jual?
    serta multieffect jenama apa?
    berpa dia jual sekali semua.
    sori byk tnya. hahah

    ReplyDelete
  5. gua carik selipar asadi, ade jual tak?

    ReplyDelete
  6. @kura : banyakk komisennye kura. haha jgn weh. akk bako cangkerang kau karang

    @Koyuki : boleh tahan la macam jep sepah. oke, akan disampaikan

    @delarocha : retikan lah

    @Akulah Pak Lan : aah, BF aku

    @Mohd Izzar : izz kau suro member kau emel aku cepat. kalo nak tau lebih lanjut

    @ORLANDO AHMAD : ade. nak saiz bape bang?

    ReplyDelete
  7. Wa'alaikumussalam..

    Oh,maaf,kawe cuma layan gitar kapok jah....sekian~

    ReplyDelete
  8. aku baru nak belajar main gitar. tak boleh beli yang cenggini. hihi

    ReplyDelete
  9. paddle guitar tu.. dah siap installed ke effect? skali drum beat kan? Zoom G1 ke tu? brapa nak tolak?

    ReplyDelete
  10. klu banyak bak sikit? kata se spesis? hahaha

    ReplyDelete
  11. @aKuLanGit : oke jah tu. ade gitar gak

    @hanaahmad : kehkehkeh oke la tu kak. gua pon baru tersemput semput main

    @faizlaster : tak suruh kau beli pon :p

    @Goblogz : rebana ubi pon ade. macam macam. nak?

    @Dorky Guy : beb, emel aku dulu nanti senang aku bagi no tepon terus

    @kura : bolehhhhhh. macam la kau nak jumpe aku kan kan hahaha

    ReplyDelete
  12. GUA ADA GITAR NAK JUAL MURAH2 JE LU NAK? by IBANEZ...

    ReplyDelete
  13. bape tu waqheh? nak contact macam mane?

    ReplyDelete
  14. gud lux 4 ur exam?
    gitar..naaakkkkk!!!!

    ReplyDelete
  15. wow! guitaris kumpulan rimba bara!!! hoho

    ReplyDelete
  16. Errr.


    kau iklan dekat mudah.my mesti kejap je dpt buyer.

    ReplyDelete
  17. xnk laa.. xreti men gitar.. hahaha
    jom tgk muvie!! haha..

    ReplyDelete
  18. Wadi.. ko fokus dgan exam ko je.. jgan pikir benda lain..

    gitar tu ok lg ke tak? berapa harga dia?
    aku nk gitar je.

    ReplyDelete
  19. wadi dah macam luna dah.. haha..

    ReplyDelete
  20. mcm best je gitar tu .. lama dah mengidam ..hahaha

    ReplyDelete
  21. geram tgk gitar ni *padahal xreti men pon .haha

    ReplyDelete
  22. pergh.. gitar.. dah de org beli ke?

    ReplyDelete