12 September 2011

Final Exam

Assalamualaikum


Sibuk sangat menelaah buku sebab final exam punye pasal. semalam, sempat terjah rumah kahwin ex-classmate sekolah rendah. tahniah kepada Nuruddin. kau dah jadi bapak suami orang. teruja juge sebab beliau berkahwin di usia yang muda iaitu duapuluhdua tahun. sebaya aku tahu? hebat kau din oii. langkah bendul nampaknye.

Baru kemarin post pasal wang hantaran. lusanye pulak member sekolah dah kahwin. macam nak menyeru je. banyak sangat feedback aku terima pasal tu. cerita ni memang apa yang terjadi kat hidup aku. saje nak berkongsi kot ade korang yang same macam aku. bende yang benar kenalah kongsi mongsi kan. sharing is caring.

AHHHHH

tinggalkan pasal kahwin. aku banyak lagi bende nak dikejar. bak kate datin,

" wadi kahwin ikot umo mak dia kahwin dulu dulu. umo duapuluhtujuh baru boleh "

Ye kawan kawan dan sahabt handai. maka duapuluhtujuh tahun dengan matangnye aku akan menamatkan zaman bujang. tapi itu target aje. mane tau, lepas post entri wang hantaran tu, berduyun duyun pula makhluk beratur nak pinang aku.

Masok pulak bab exam. aku tengok sume ramai yang dah masok uni. orang sume baru nak setat belajar aku pulak terhegeh hegeh aku baru nak final. tak pe, ini last sem aku belajar dikolej tercinta. maka, aku pon nak share timetable exam aku yang tidak menghempap hempap hari aku nak belajar lagi. kalau lah dalam dunia ni takde exam kan bagos. sape la yang mencipta exam ni. mark jukerbeg kahh?

kelik bagi nak beso lagi

Boleh tahan gak timetable last sem ni. nasib tak macam BELIAU berderet deret tarikh exam. kihkihkih. same kan? cuma aku dengan beliau lain kos. kos aku belajar hanye dua tahun setengah tu pasal sampai sem empat je. doakan aku ye semua kekure lembik sekalian.

Lagi satu, terima kasih kepada folower folower. makin hari makin naik. tak kisah la kau nak folo ke, tak nak folo ke, tak nak komen ke itu anda punye pasal. aku BUKAN jenis orang nak pakse pakse ni. dan aku tau sape pembaca setia blog ganas aku ni. terima kasih juga. 

Lagi satu jugakk, ade folower bertuah la. ce kau usha baik baik punye kat tempat folow aku tu sape blogger pemes yang folow. terharu gak beliau tengok blog mangkok aku ni. dan sebenarnya, aku dan beliau memang satu kolej dan penah terjumpa dalam entri INI.

Dan satu lagi weh, jangan cemburu aku boleh jumpa beliau tetiap hari, masa, blah blah  http://www.emocutez.com


NOMNOMNOMNOM




WR : telan buku macam telan sate. dah dua tiga hari asik ngadap sate yang sangat kenyal dan gebu

34 comments:

  1. mahukan talian hayat ketika exam?? jgn segan2 hubungi gua..service 24-7 free of charge(maaf haritu x dpt cari ukuran table ping pong)kah3

    ReplyDelete
  2. gua baca sampai bab kawin je. kah kah kah

    ReplyDelete
  3. haha. oi, abiskan study ko lu, baru kahwin

    ReplyDelete
  4. makan buku pn best jgk..

    xyah baca2 lagik..

    haha:P

    ReplyDelete
  5. Sate kuah kacang eh....hihihi

    ReplyDelete
  6. semoga di permudahkan ....gud luk....

    ReplyDelete
  7. mak aku pun kawen 27 wooo. high 5!

    soal jodoh ini insyaAllah just a matter of time. Kalau Tuhan kata esok kawen haaa esok jugak kau jadi bini orang.jadi tawakkaltu allah je lah kan :))

    all the best lah exam tu kawan. result biar gempaks! ameen.

    ReplyDelete
  8. orang lain baru setat sem da nk final da. last sem pula. seronoknye! :D

    ReplyDelete
  9. kalo main study je sepanjang zaman xde exam mana nak tau tahap keupayaan...

    mcm dgn tuhan. hari2 kita buat exam. lagi hebat amalan dia lagi hebat exam utk dia..

    gua dulu. exam xdo hal..gua alah ngn esaimen jer...keh3

    ReplyDelete
  10. cik wadi,pedagogi 2 nate gapo 2?btw,slamat maju jaya dalam exam..:D

    ReplyDelete
  11. ko kena kawen awal weh..haha

    ada member yang study mesir ke..?ehe

    ReplyDelete
  12. Lu dah cukup umur 27 nanti bagitau gua

    ReplyDelete
  13. tajuk exam. tp ada pasal kawen. amboi kak wadi. nnt nk kawen ajak sy ye. ehh!

    ReplyDelete
  14. hihi. selamat ber-final. smoga hebat2 belaka. wehoo

    ReplyDelete
  15. KEKURE LEMBIK?AKU KEKURE KERAS..KIFKIFKIF

    ReplyDelete
  16. semoga anda berjaya hingga ke persada dunia

    ReplyDelete
  17. good luck lah ye exam tu
    all ghe best ^^

    ReplyDelete
  18. bajet r ko wadi.. mesti ko tak dapat tidur kan semalam? huhu..:P

    ReplyDelete
  19. rasa2 dah komen entry ni..tak masuk eh?haha

    ps: aku ada je member kat mesir..tapi mesir tu luas.susah nak cari..haha

    ReplyDelete
  20. aku dah letak la..tapi sb tu aku tak tengok2 pom..macam kesian je orang dok shout..tu pasal aku buang..hahaha

    ReplyDelete
  21. kekura lembek ini doakan agar ko berjaya dlm exam
    kekura lembek ini juga nak jadi yg ke 222 tp terlambat (maklumlah kekura ..). so, jadi yg ke 223pun hokey ler ... :)

    ReplyDelete
  22. dah final dah?..minggu ni I baru start kuliah.. hoho

    ReplyDelete
  23. blog kau osem laa wadi weh. haha.

    ReplyDelete
  24. gudluck2.. bosan2 mai blog gua..hehe yes! wadi suka warna blog gua..hehe

    ReplyDelete
  25. gud luck...kawan aku lagi la ramai yg dah kawin..

    ReplyDelete