17 August 2011

Segmen Jom Kenal dan Tambah Rakan Blogger

Assalamualaikum




Gaya semangat kau wadi pepetang ni. tak pose ke? tadi mase aku berjalan jalan sedot mate kat blog luqeem ternampak kaedah tersebut diatas. macam best plak. aku join pon sebab sesaje je. ni first time aku join segala GA yang dok blogger anjurkan.

Jom anda anda di luar sana join bagi meriahkan contest tersebut.



Nama panggilan blogger : Wadi Kure
Tarikh mula berblog : Januari 2010
Rakan blogger terkini : 136
Target tambah rakan blogger : tak kisah berapa pon



WR : nak join sile klik header tersebut.

35 comments:

  1. hee..tq join segmen ni Wadi Kure..(^^,)

    p/s : bersemangat ye..;)

    ReplyDelete
  2. hee..mesti penat kan nak terjah semua blog..(^^,)

    ReplyDelete
  3. fadz singgah sini dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  4. chakk chakk..
    hye.. salam perkenalan..
    Shera singgah sini au..
    Shera pun ade join segmen ni..
    Meh lar tengok..

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  5. hai jugek. ouhh, tme ksh. t sy trbg lajulaju :)

    ReplyDelete
  6. da kekurangan tenaga ni nak terbang sana sini..heee~

    ReplyDelete
  7. Sol singgah sini :)

    http://mohamadsolehin.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. salam kenalan dari nyzham
    dah follow blog awak dah...kalo sudi follow lah blog saya plak

    segmen jom kenal dan tambah rakan

    ReplyDelete
  9. myhatiku dtg terjah,comment n follow :)

    http://myhatiku.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  10. terjah dr blog ezad
    salam perkenalan,,nice blog..

    http://mrbaiz.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. hehe sy follow sudah blog wadi :)

    ReplyDelete
  12. wadi....:)

    salam suai kenal :D

    singgah dr segmen :)

    jom singgah :) Jom tambah kenalan :)

    ReplyDelete
  13. ^^ hye .~dr segmen kt ats tu jugak~~ i folo u ~~ n will keep blogwalkin n write down comment 4 ur entries~ wish u folo me too!!!

    ReplyDelete
  14. jejalan pepagi buta at sini~

    http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. saya singgah and follow sini k..:)

    ReplyDelete
  16. dari segmen ezad skytech
    singgah sini
    sudi singgah sana pulak ye
    nak cukupkan target ni
    hehe
    :P

    ReplyDelete
  17. MO datang dari segmen yang sama..selamat berkenalan..

    tahu tak Rahsia di sebalik angka 6 dan 9. Subhanallah.. Amazing

    jom klik Rahsia di sebalik angka 6 dan 9. Subhanallah.. Amazing untuk mengetahui apakah rahsianya..:-)

    ReplyDelete
  18. Haiii! Datang seranggg. :D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  19. cik reen dtg melawat rakan2 blogger....
    sudi melawat n follow belog2 cik reen jugak...
    salam kenal dan salam ramadhan =)

    http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  20. salam...
    singgah dan follow dari segmen yg same..
    (^____^)

    ReplyDelete
  21. terima kasih SEMUAAAA jd kawan aku kt blog buruk ni. nanti aku jengok satusatu ye. bz ckt sbb nak prepare exam lps raye :)

    ReplyDelete
  22. toink2. . ryn singgah dri segmen sme. .
    btw, sudaa follow cnie :)

    ReplyDelete
  23. Singgah dari segmen yang sama :B

    Jum kenal-kenal :D

    ReplyDelete
  24. singgah dari segmen sama!

    nice blog! :) cuke~

    http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    FOLLOW AWAK^^

    ReplyDelete
  25. hye.. follow cnie.. ;)
    dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  26. hello there, dari segmen sama!

    whoaa nice blog! suke!


    http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    FOLLOW KAMU!

    ReplyDelete
  27. hye, baru ada masa untuk berblogwalking. salam singgah and follow :)

    http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  28. hye3!! yana terbang sini dengan tinkerbell dari segmen Skytech.

    salam aidilfitri!!!^^
    juga salam perkenalan!

    *baru berkesempatan serbu..

    ReplyDelete
  29. hi2..serang sini tghri ni=)..done follow awk=)

    ReplyDelete
  30. Ya, mungkin karena itu

    ReplyDelete