23 August 2011

Glory Lagi

Assalamualaikum


Cuaca sekarang sangat basah yakni hujan. ya, begitulah keadaan di bangi. aku rase memang time aku dah sampai agaknye. makin lame makin lebat.


Ouhh ye. aku rase patot berkongsi kegembiraan ni. well, malam tadi tidor tak nyenyak makan tak kenyang.
sibbek pagi ni pose.


Nak bagi tau, team peberet aku menang lagi. tak dinafikan memang hebat. kalau match dengan barca sekalipon belom tentu dapat kalah *angkat angkat idong




kau hentam aku macam mane sekalipon hati aku memang MU. saiton memang jahat. sebab tu kene ikat. tapi bukan MU. kau Tottenham Hospur sila jangan merajok. nanti gua belanje eskem. angka gol yang cantik iaitu TIGA-KOSONG. 


Mase untuk mengundur diri. bantal busuk gua dah panggil.



xpelah, janji team gua menang. sobb sobb



WR : nasib gua dabes sekolah. kalo time sekarang ni hujan memang konpem gua aci berkeroh baik punye

17 comments:

  1. ternyata anda adalah musuh ku.. go gunners!!!! booomm!

    ReplyDelete
  2. takpe jumpa lg barca chmpion league nanti ok..MU latih cukup2..hahaa

    budak barca iman kuat setan tak dpt hampir..

    ReplyDelete
  3. dah jumpa sorang lagi MU fans.. hehe.. mesti tengah senyum jugak sekarang kan?

    ReplyDelete
  4. ala,


    rezeki ramdahan je tuu..



    HAAHHAHAHA

    ReplyDelete
  5. eeiii...
    dh beso2 ade bantal busuk :P

    hehehehe

    ReplyDelete
  6. glory`glory..sebok je nak sokong man utd jgk ;p

    ReplyDelete
  7. angkat angkat hidung smbil kembangkn lobangdong la tu. Eh! hahah

    ReplyDelete
  8. bola adalah sukan yg paling bahaya sekali ...boleh sakit jiwa tahu...keh3

    ReplyDelete
  9. MU !!
    hehe kita geng !!
    Mu memang hebat.. boleh lg menang walaupun beberapa tonggak utama tak dpt main awal pg td..:)

    ReplyDelete
  10. memang skrang musim hujan loh .. hehe

    ReplyDelete
  11. to all : bagoss! kita boleh buat team cap ayam. kepada yg BUKAN ahli sile beredar diluar padang sekarang

    ReplyDelete