29 July 2011

Rugi tak tengok. sumpahh!

Asslamualaikum





Gua sedikit kecewa dengan prestasi player singak main bola. gua rasa memang tak patot ade player import. nampak sangat kekudusan singak nak amik player sendiri. macam tau tau je player singak tak reti main. *ehh, kau reti main ke wadi? sepak pon tah mana hala banyak bunyik pulakkkk. okee, fineeeeeee! jadah la keeper macam makan tak cukup setahun. gua lempang beratus kali baru sedar kot. tapi tak pe. tuhan maha adil. aku tetap sokong bola sepak malaysia.





Sementara nak ubat kecewa bola kalah dan tak dapat pegi stadium, gua nak share video ni. sangattt rugi bai tak tengok. credit to member aku di mesir yang bagi. *kau jgn nak kembang perot pulak. kaver sikit beb.



video



credit : wacava.net





Wadi Rede : mata gua dah macam kure kure nak berak.

7 comments:

  1. jangan risau,pemain import dowang dah jadi kuda tua.berapa lama sangat dowang mampu bertahan.

    video tuh aku tak dapat nak tengok,aku guna broadband,aku berkira sikit.so esok pagi aku guna wi-fi opis utk tengok.

    ReplyDelete
  2. kann? dah tuaa keparot pon nak main lagi. tgk tau antu :)

    ReplyDelete
  3. Pas perlawanan semua pemain singapork aku dah lempang sekor2

    ReplyDelete
  4. asal tak ajak gobo? aku nak joinn sekaliii

    ReplyDelete
  5. nak ajak ko? nnt tgn ko sakitt lempang2 orang kang sape yg susah? embah ko jugak.

    ReplyDelete
  6. hahaha dushhdushh! aku lempang ko kng

    ReplyDelete
  7. lempang la..patah tgn ko aku xjamin

    ReplyDelete