23 July 2011

Harimau Malaya VS Singa Lapar

Assalamualaikum


Setelah berhempas pulas mengenakan templet yang tah-ape-ape-tah, akhirnya siap la jugak. header tu aku buat sendiri je. main cakar cakar itik. aku memang tak kreatif. seriuss! sebab tu aku bukan girlish sangat. suka bende yang sesimple ubi je. nampk cool.




Malam ni, malam kemuncak malaysia lawan singapore. aku pulak yang berdebar tengok mereka main. heh! family aku ni memang minat-gile-teruja dengan bola. dari aku, sampaila adik second last. semuanya hafal nama player kau tau? aku ni kureng sikit la nak hapal hapal. kau pegi tanye la adik pempuan aku yang second tanya nampe player. lua negara pon hapal. sungguh dasatt!



Masa malaysia lawan taiwan kot tak silap. aku balik umah, kemain adik beradik aku sume kumpul depan tv. suara memasing tak payah cakap la. tahap maha agong. tak payah pakai speaker suara dorang buleh dengar sampai kat rumah atok aku. aku mase tu tengah sedap membuta. terjaga bile dengar ayah aku jerit jerit GOLLLLLLLLLLLL!!!!!! pehhhhhh tersentak jantung aku. nasib baik tak terkeluar jantung. *oke, pentipu. sekali kua pegi ruang tamu, bersepah masing masing duduk. mak aku pon ade. MAK AKU TU



Hebat tak hebat bai family gua. lu ade? lagi satu family aku dari kecik sampai la besar adalah penyokong TEGAR MANCHESTER UNITED!



kau adee??

















Wadi Rede : dah stanby depan tv. ahakzz!

8 comments:

  1. Wah, minat jugak bole rupanya..dalam family, atuk aku merpakan peminat paling tegar bola sepak..huhu

    ReplyDelete
  2. atok? haha. miracle tu bro.

    ReplyDelete
  3. Jumpa di bukit jalil 28hb ni..hahahahaha...

    ReplyDelete
  4. @nasyrun
    haha. lu pehal syun. nak kene sekeh?

    ReplyDelete