13 June 2011

Senior kahwin



Assalamualaikum





Maaf la baru terhegeh hegeh nak update entry baru. maaf lagi. tiada maaf bagimu. semalam aku xdela busy mane pon tapi nak taip entry punye la malas tahap tapir. tak tau nape perangai malas ni menjadi jadi. adakah disebabkan hormon? hari jumaat pulak patotnye dah boleh edit tapi bespren aku ajak kelua celeb birthday membe beliau. sampai ke malam baliknye. tak sempat aku nak update. okeh, tutup cite pasal ni.





Ni cite last week. ahhhh dulik ape aku nk cite gak even lambat. aku dapat invite umah kawen senior dari membe aku kat KL. meriah gile weh kalau dah ex ex sekolah datang. macam pasar tani kat putrajaya. mula mula aku tak nak pegi sebab macam malas je. yela, aku ni mane ade lesen. nak naik tren lagi leceh. dah la tengah takot dengan orang simbah simbah asid ni. durjana betol! motip ape pon aku tak tau.





Sekali, bincang punye discuss sorang membe aku ni rajin bebenau nak jempot aku kat rumah. hebak tak hebak sampai orang berjempot beranto ni bai. biasa laaa anak sultan *puiii. esoknye, kami pon pegi la pusat bandar raya tun razak kt cheras nun. ingat jauhhhh la sangat upenye kat bandar tasik selatan je. hek elehh kecoh je kau wadi. ramai gak la senior senior atas aku turun. yang kawen ni akak mase aku form 1 beliau form 3. makanan pon sodap la gak. tapi yang best dapat jumpa membe membe lama sekola aku dulu.





Kami ni kalau jumpa macam dah berabad tak jumpa. padahal masing masing ade pesbuk, ym. leh gak contact contact bagai. tapi, ni lagi seronok kot jumpa face to face. hamikk kau, memasing tak nak kalah. buat lawak memang nombor 1. tak penah nombor last. sampai aku gelak berair air mata. okeh, aku malas nak story banyak. korang tengok je gambar kt bawah.





senior senior otai. dah jadi orang sekarang





member sebatch





awek pakai tudung kunin sgt comel dr aku =.='






oke, ade muka aku







ni la pengantinnye. *muke ko lagi apis cicak












SELAMAT PENGANTIN BARU KAK MIZA. SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA AKHIR HAYAT :)

























http://www.emocutez.com


p/s : bile la aku nak kawin ni? *tak payah nk berangan sangat wadi. masak pon terkial kial lagi

2 comments:

  1. eleh...kawen je la wadi..g wart iklan..hahaha

    ReplyDelete
  2. hamboii! bak duet ko meh. sapot aku! :p

    ReplyDelete